(VAN) Hibe kapsamında Ankara’da düzenlenen TBB Araç Teslim Töreni’ne Çatak Belediyesi Eş Başkanları Gülten Baran ve Reşat Eraslan katıldı.

550094Ed 023B 4193 8C32 Cb71670Ced12

Törende ekskavatörün temsili anahtarı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından Eş Başkanlar Gülten Baran ve Reşat Eraslan’a teslim edildi.

Teslim töreninin ardından açıklamalarda bulunan Eş Başkanlar, belediyeye kazandırılan ekskavatörün Çatak ilçesine hayırlı olmasını dileyerek, araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Özellikle altyapı hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ettiler.

1D1B905B 8Bb8 4441 95A0 A1A66F4E1665

Eş Başkanlar ayrıca, sağlanan desteklerden dolayı DEM Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki’ye, TBB Başkan Vekili Vahap Seçer’e, TBB Genel Sekreteri Suat Yıldız’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ercis belediyesinden engelli bireylere yeni hizmet
Ercis belediyesinden engelli bireylere yeni hizmet
İçeriği Görüntüle

Fe51A5B4 Ff64 4F48 B983 Bedcd3Da2D5A