(VAN) Uzun yıllar atıl durumda kalan ve Karayolları’na ait olan sahil yerleşkesi, Bölge Müdürü Demirhan Erol’un girişimleriyle yeniden düzenlenerek ilk kez halkın kullanımına açıldı.

Df62B6C6 B215 462F A66C 7305Adf6234D

Yenilenen alanda restoran, kafe, spor sahaları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Böylece hem bölge halkı hem de turistler için cazip bir yaşam alanı oluşturulmuş oldu.

Dünya Mutfağı Edremit’te
Saat 17.00 ile 21.00 arasında hizmet veren restoran, dünya mutfağından seçkin lezzetleriyle dikkat çekiyor. Geniş menüsüyle öne çıkan işletme, ziyaretçilere gastronomik bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Göl Manzaralı Kafe İlgi Görüyor
Saat 17.00’den 23.00’e kadar açık olan kafe ise Edremit Gölü manzarasında dinlenmek ve sosyalleşmek isteyenler için huzurlu bir ortam sağlıyor.

DEM'li Varlı, Vanspor'un stat sorununu Meclis'e taşıdı
DEM'li Varlı, Vanspor'un stat sorununu Meclis'e taşıdı
İçeriği Görüntüle

9De08B33 339F 4Fe2 B18C 7578895443Ce

Kamu Kaynakları Halkla Buluştu
Proje, Karayolları 11. Bölge Müdürü Demirhan Erol’un öncülüğünde hayata geçirildi. Sadece fiziksel bir dönüşüm değil, aynı zamanda kamuya ait alanların halk yararına değerlendirilmesi açısından da örnek teşkil ediyor.

Bölge halkı, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uzun süredir kapalı olan bu alanın topluma kazandırılmasından dolayı yetkililere teşekkür etti.