Sözleşmeyi Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Türkiye Vakıflar Bankası adına ise Türkiye Vakıflar Bankası Van Şubesi Müdürü Kerim Mazlum Aka imzaladı.

“İhale süreci, akademik ve idari personelin yüzünü güldürecek şekilde sonuçlandı”

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklama yapan Rektör Şevli, “Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin banka promosyonu ihalesiyle ilgili olarak yürüttüğü süreç, akademik ve idari personelin yüzünü güldürecek şekilde sonuçlandı.29 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen ve 15 Ağustos 2021 14 Aralık 2024 tarihleri arasındaki 3 yıl 4 aylık bir süreyi kapsayacak olan ihaleye sekiz banka katıldı. Şeffaf bir süreçle yürütülen ihalenin komisyon başkanlığınıÜniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Sebaheddin Şevgin yürüttü. Kapalı teklif ve açık artırma usulüyle yapılan ihaleninaçık artırma bölümünde kişi başı en yüksek teklif, 7.000,00 TL olarak Türkiye Vakıflar Bankası TAO tarafından verildi.4824 personelin her biri için 7.000,00 TL promosyon tutarı, 15 Ağustos 2021 tarihinden sonra en geç iki hafta içerisinde tüm personelin hesaplarına eşit miktarda ve peşin olarak yatırılacak.” İfadelerini kullandı.

“Süreçte emeği olan herkese teşekkür ederiz”

Bankanın, personele yönelik bankacılık hizmetlerini, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi merkez yerleşkesinin şehir merkezine olan uzaklığından dolayı, yerleşkede açacağı şube üzerinden gerçekleştireceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevliaçıklamasını, “Türkiye genelinde yapılan promosyon ihalelerinde güzel bir neticeyle imza atılmasını sağlayan ve süreçte emeği olan herkese teşekkür eder, imzalanan protokolün iki kurum ve çalışanları için hayırlaravesile olmasını temenni ederiz.” Şeklinde tamamladı.

“Van YYÜ ile Başlattığımız işbirliğinin heyecanını yaşıyoruz”

Banka Şube Müdürü Kerim Mazlum AKA ise, “büyüyen Türkiye’nin lider Bankası olarak Van YYÜ ile Başlattığımız işbirliğinin heyecanını yaşıyoruz.Biz kamunun en özel bankası unvanını yıllara dayanan kaliteli,etik değerlerle donanmış ve yenilikçi anlayışımıza borçluyuz.Bu algıyı devam ettirme kararlılığında ve bilincindeyiz.Ne mutlu bize ki tarihi Tuşba kentine ve Van Gölü kıyısına konumlandırılmış olan Van YYÜ ile yeni bir sürecin başlamasına tanıklık ediyoruz.Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyor,başlatılan işbirliğimizin uzun ömürlü olmasını temenni ediyoruz.” Sözlerini kullandı.

İmza törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Tüfenkçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Sebaheddin Şevgin, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Dursun Özdemir ve Strateji Geliştirme Daire BaşkanlığıŞube Müdürü Eyüp Ensari Eroğlu katıldı.

Editör: TE Bilisim