VANEKSPRES HABER MERKEZİ - VAN

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde okuyan öğrencilerden Yusuf Kayar, servis sorununa dikkat çekerek "Neredeyse servis sırası beklerken soğuktan donacağız" dedi.

Şehirde ciddi bir servis sorunu olduğunu belirten Yusuf Kayar, "Durakta servis beklemek kesinlikle eziyet servis bekleyenlerin haddi hesabı yok. Neredeyse servis sırası beklemekten soğuktan donacağız." ifadelerini kullandı.

Servislerin doluluğundan şikayetçi olan Kayar, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Servisler çok dolu üst üste biniyoruz. Merkezden kampüse gelene kadar üst üste geliyoruz. Birde bu pandemi zamanında durum daha çok kötüleşiyor."

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde okuyan öğrencilerden Yusuf Gezici ise, kış aylarında ulaşımın daha çok güçleştiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Kampüsten merkeze indikten sonra kampüse gelişimiz çok zor oluyor.  Akşam 5'ten sonra çok az servisle karşılaşıyoruz. Geçen servislerde tıklım tıklım olduğu için kesinlikle durmuyorlar. Akşam 5'ten sonra 1 saat'te bir geçiyorlar. Bu duruma bir çözüm getirilmesi lazım."dedi.

Editör: TE Bilisim