VANEKSPRES HABER MERKEZİ - ANKARA

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş illerini kapsayan iş dünyası derneklerini çatısı altında barındıran DOĞUSİFED başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet İstanbul'da bir dizi temaslarda bulundular.

Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) Başkanı Müslüm Erbay, YİK üyesi Suat Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet İstanbul’a çıkarma yaptı.

DOĞUSİFED’İN GÜNDEMİ #VANUÇAMIYOR

Son günlerde Van’ın gündemini meşgul eden ve sosyal medyada gündemin birinci sırasına oturan Uçak bilet fiyatları ve uçak azlığı birinci gündem maddeleri oldu.

İlk ziyaret Türk Havayolları Genel müdürlüğü oldu. Burada THY Genel yardımcısı Levent Konukçu’yu ziyaret eden Doğusifed başkanı ve beraberindeki heyet Van’daki uçak ve bilet sorununu THY genel müdür yardımcısı Konukçuya ilettiler. 

TÜRKONFED’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DOĞUSİFED Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Suat Çiftçi ve beraberindeki heyet daha sonra Bir süre önce Türkonfed başkanlığına seçilen Süleyman Sönmez'i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ayrıca Bölgenin sorunları, çözümler, projeler ve işbirliği alanlarıda masaya yatırıldı.

TÜRKONFED Başkanı Süleyman sönmez ziyaret sonrası, “Tebrik ziyaretinde bulunan, Anadolu’nun kalkınma gücü olan bölgesel federasyonlarımızdan biri olan DOĞUSİFED ’in değerli başkan ve heyetlerini ağırladık. Ülkemizin kalkınmasına birlikte katkı vereceğiz. Ziyareti için kendilerine teşekkür ederim dedi.

SON DURAK TÜSİAD OLDU

Doğusifed heyeti son olarak TÜSİAD başkanı Orhan Turan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Van’ın ve çevre illerin sorunları, çözümler önerileri ve işbirliği alanları ele alındı.

Başkan Müslüm Erbay, “Şehrimize, üyelerimize ve iş dünyasına katkı sağlamak amacıyla 2 gün boyunca Başkentte 3 ayrı kurumda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik.

Türk Hava Yolları, TÜSİAD ve TÜRKONFED başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak güncel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdik

Yaptığımız tüm görüşmelerde şehrimize katkı sağlayacak projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Sektörlerde yaşanan sorunları, üyelerimizden gelen talepleri ilettiğimiz ziyaretlerin fayda sağlayacağını düşünüyor, verimli sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.



Editör: TE Bilisim