VANEKSPRES HABER MERKEZİ 

Van'da bazı STK ve meslek odalarının seçimleri yapılırken bazıları da yasa ve tüzüğe göre seçim gününü bekliyor. Bunlardan bir tanesi de Van Ticaret ve Sanayi Odası

Kentin en önemli esnaf odası ve sivil toplum kuruluşu olan Van Ticaret Sanayi Odası’nın bir çok kişi adaylıklarını açıklarken yeni adaylarda ortaya çıkmaya devam ediyor.

YALVAÇ BENDE ADAYIM…

Van TSO seçimleri ile ilgili kararı kamuoyuna duyuran Müteahhit Celal Yalvaç adaylık ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “ Aday olma niyetim tamamen bireysel ve kendi kararım, mevcut adaylarla ilgili gözlemim ve bu sürecin sadece ayak oyunları ahbap çavuş ilişkisi üzerinden geliştiğini gördüğüm için böyle bir karar aldım.  Amacım Van’ın sosyal, ekonomik kalkınmasına yönelik katkı sunmaktır" dedi. 

CELAL YALVAÇ KİMDİR?

Celal Yalvaç 1956 Ağrı Hamur ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ağrı’da tamamladı. 1976’da Van’da yerleşti. 1984 yılında Van’da evlendi. 1985 yılından beri Van Ticaret ve Sanayi odasına kayıtlı. Evli iki çocuk babasıdır.

Van Ticaret ve Sanayi odasına daha öncede Zahir Kandaşoğlu, İzzet Çoban, Faruk Biner, ve Mevcut Başkan Necdet Takva  aday olacakları konusunda basına açıklamalarda bulundular.

Editör: TE Bilisim