VANEKSPRES HABER MERKEZİ - VAN

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu özel bir otelde meslektaşlarıyla bir araya geldi.


Kandaşoğlu burada yaptığı konuşmada, “Bizim grup olarak misyonumuz, ortaklar olarak bu ülkeye bir sözümüz var ne iş olursa olsun yaptığımız iş kaliteli, eksiksiz ve en kısa sürede bitmiş olmasıdır.  

VAN’DA BİR REKORA İMZA ATTIK

Bu bağlamda Van’da büyük bir rekora imza attık. Tabiki Van Emniyet Binasından bahs ediyorum.
Biz bir yılda burayı bitireceğiz dediğimizde birileri alay etti.

Bende iş yaptığım ve bugün burada bulunan ortaklarıma çin ekibi ismini koydum ve inşallah 29 Ekim bayramına yetiştireceğim sözünü vermiştim.

Yüce rabbime şükürler olsun ki bize öyle bir güç ve cesaret verdi ki değerli ortaklarımla birlikte gece gündüz demeden çalıştık,  pandemi felaketine rağmen bu eseri 2 yıl önceden teslim etmenin Onurunu, gururu ve şerefini yaşıyorum.

KIRGINLIĞIM VAR PROĞRAMI SADE TUTTUM

Kandaşoğlu, yaptığımız bütün işler ortadadır. Kaliteden dün olduğu gibi bugünde asla ödün vermedik.
4 yıllık işi 1 buçuk yılda bitirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler çok emek verip kaliteli iş çıkardık, biraz kırgınlığımız var o yüzden bu programı böyle sade tuttuk, Bu bina ve eserde büyük çile çekip emek veren bize katkı sunan burada bulunan ekibe ailelerine, çalışanlarına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor herkesin bayramını şimdiden kutluyorum başarılarınızın devamını diliyorum.  

Zahir Kandaşoğlu Hoş geldin konuşmasından sonra kısa sürede Emniyet binasının yapımında emeği geçen tüm İş insanlarına plaket takdim etti.

Sizi kutluyorum. Bu sizin için bir onur belgesidir, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyetinde 70 bin metre kare inşaat teslimine 2 yıl kala bitmemiştir.

Firmalara Verilen plaketlerde “Yapımında göstermiş olduğunuz özverili ve disiplinli çalışmalarınız ile işlerin etkin ve verimli yürütülmesi doğrultusundaki başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz” denildi.

Verilen iftar ile program sona erdi.







Editör: TE Bilisim