Uzun yıllardır İstanbul’da hizmet veren Ethem Et Adana Kebap Cafe ve Restaurant Edremit ilçesinde ikinci şubesini açarak Van halkına hizmet vermeye başladı. Van Gölü sahilinde hizmet vereye başlayan Ethem Et Adana Kebap Cafe ve Restaurant geniş ürün yelpazesi, işletmeye ait bahçesi, teras ve ferah iç dekorasyonuyla vatandaşların hizmeti açıldı.
Yaklaşık 20 kişinin istihdam edildiği Restaurant’ta adana mutfak ağırlıklı hizmet veririlerken ızgara, pide çeşitleri ve alkollü mekan olarak kaliteli bir düzeyde haftanın 6 günü vatandaşları ağırlamaya başladı. Yaz mevsiminin başlamasıyla faaliyete geçilmesi hedeflenen teras katı Cafe- Bar sistemiyle açılması planlanırken aynı zamanda 6 dönüme yakın Van Gölüne bakan bahçe ile mayıs ayında daha kapsamlı bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.
LEZZETLİ YEMEKLER DIŞINDA BİRDE VAN KAHVALTISI OLACAK
Bir birinden lezzetli yemekleriyle damak tadını değiştirmeyi hedefleyen Ethem Et Adana Kebap Cafe ve Restaurant aynı zamanda Van kahvaltısı ve serpme kahvaltıyla da hizmet verirken 21 meze çeşidi, rakı, viski, şarap tekila, votka ve benzeri alkol çeşitleriyle de sınırsız hizmete devam edecek. Güler yüzlü hizmet ve uygun fiyat bakımından vatandaşları memnun ederek ayrılmalarını sağlayan Restaurant’ta Van Gölü manzaralı ferah bir ortam sunuluyor. 1999 yılından bu yana hizmet vererek vatandaşların uğrak mekanı haline gelen ve damak tadını değiştiren Ethem Et Adana Kebap Cafe ve Restaurant Van’da müşterilerini ağırlamaya başlayarak kaliteli lezzeti bölge halkıyla buluşturuyor.
ADANA MUTFAĞI DAMAK TADINIZI DEĞİŞTİRECEK
Van’da ilk defa 200 gram basma kebap ile hizmet vermeye başlayan Ethem Et Adana Kebap Cafe ve Restaurant Balıkesir’den getirdiği etlerle adana mutfağı ile bölgede ilklerden birine de imza attı.