Arvas “Van'a Van Modeli Belediyecilik” ile örnek olacağız Arvas “Van'a Van Modeli Belediyecilik” ile örnek olacağız

Milletvekili aday adaylığı için 6 bin 25 kişinin müracaat ettiği AK Partide yetişkinler için 20 bin TL, kadınlar ve gençler için 10 bin TL ve engelliler içinse 5 bin TL olarak belirlenen başvuru ücreti AFAD’a bağış olarak yapıldı. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmakla birlikte,  aday adaylarının toplamda 100 milyonun üzerinde bir bağış yaptığı söyleniyor.

Van’ da 93 aday adayı AFAD’ a bağışta bulunarak başvurularını gerçekleştirdi.

AK Parti Van Aday Adayı Veysel ÜRÜM’ ün belirlenen başvuru ücretinin çok üstünde bir ücreti başvuru sırasında AFAD’ a bağış olarak yatırdığı öğrenildi. Daha öncede afetzedeler için ayni ve nakdi bağışta bulunan Veysel Ürüm’ ün aday adaylığı başvurunda da aynı duyarlılığı gösterdiği belirtiliyor.

Ürüm’ ün yaptığı bağışla ilgili olarak; “Hepimizin kalbi deprem bölgesinde, depremi yaşayan bir şehir olarak acıyı en iyi biz anlıyoruz. Depremin ilk gününden bu yana afetzedeler için nasıl seferber olduysak şimdi de aynı şekilde destek olmaya devam etmeliyiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; deprem felaketinin açtığı yaraları sarmakta olduğumuz bu zorlu süreci, dayanışma ve iş birliği içinde atlatacağımıza inanıyorum dediği” belirtildi.

  

Editör: Haber Merkezi