Afrodizyak etkili parfüm bir şehir efsanesi değil gerçektir. Kokuların kendisine has etkileyiciliği ve insan zihninde uyandırmış olduğu duygular bilimsel çalışmalar ile ispatlanmıştır. Bu çalışmalar sonucunda bazı Buhara Shop kokuların afrodizyak etkisi yaptığı da belirlenmiştir. Buna dayanarak parfüm üreticileri üretip satışa sunmuşlardır. Afrodizyak parfüm çeşitleri tester olarak da üretilir. Afrodizyak etkili parfüm karşı cins tarafından fark edildiği zaman afrodizyak etkisi beyine sinyal gönderir.

Bu sinyaller testesteron hormonlarının salgılanmasına sebep olur. Bu tarz horus nefertem parfümler hem erkek hem de bayanlar için üretilir. Erkek ya da bayan fark etmeksizin bu tarz parfümler kullanıldığında karşı cinsin daha çok dikkatini çektikleri sosyal deneylerle kanıtlanmıştır. Elbette bu veriler parfümlerin herkesin üstünde aynı etkileri göstereceği anlamına gelmez. Ancak yapılan bu araştırmalar insanlar üzerinde denenmiş ve sonuç alınmıştır. Ayrıca bu tarz afrodizyak etkili kokuların cinsel performansı arttırdığı ve libidoyu yükselttiği de söylenir.

Afrodizyak Etkili Parfüm Etkisi

Bazı parfüm çeşitlerinde afrodizyak etkisi bulunan esansiyel yağlar kullanılır. Bu yağların kullanımının doğal bir sonucu olarak afrodizyak etkili parfümler ortaya çıkar. İnsan beynindeki koku alma ile ilgili bölüm duyguları da yöneten bölümle doğrudan bağlantılıdır. Siz de kendiniz ya da partneriniz için koku satın almak istiyorsanız Buhara Shop sitesini ziyaret ederek güvenle parfüm alışverişi yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim