VanHaber - Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı Kongresi Edremit yolu üzerinde bulunan gençlik merkezinde düzenlenen programla gerçekleşti. Programa Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe Belediye Başkanlarının yanı sıra çok sayıda üye katıldı.

Kongrede konuşan Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Kadın’ın toplum içerisindeki öneme vurgu yaparak, Ak Parti’de kadınların ayrıcalıklı olduğu vurgusu yaptı.

Ayrıca Programda konuşan Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ise Türkiye’deki siyasi partiler arasında kadınlara en çok değer veren partinin Ak Parti olduğunu dile getirdi.

Çam, yaptığı konuşmanın ardından Van’daki Ak Parti teşkilatına ve tekrar seçilen Havva Duran’a teşekkür ederek başarılar diledi. Partiye olan ilgilerinden dolayı da üyelere teşekkür eden Çam, Van’ın geleceği için kadınların rolünün önemli olduğunu vurgulayarak tüm kadınlara kol kola mücadele etme çağrısında bulundu.

Öte yandan Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise programda söz alarak Ak Parti’nin son yıllarda Van’da ciddi manada mesafe kat ederek daha başarılı bir çalışma ortaya koyduğunun altını çizdi.

Türkmenoğlu sözlerine devamla, “Türkiye’de en çok üye yapan ikinci il olduk” ifadelerini kullandı.

Pandemi sürecinde Van halkını yalnız bırakmadıklarını da dile getiren Türkmenoğlu, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Yapılan divan ve oylamanın ardından program sona erdi. wanhaber

Editör: TE Bilisim