Akçekaya'nın cinayet sonrası canlı yayın yaptığı görülürken siyasiler ve devlet adamları çektirdiği fotoğrafları dikkat çekti. Birlikte fotoğraf çektirdiği devlet adamlarından birisi de Van Valisi Ozan Balcı'dır.

Gazeteduvar'ın haberine göre, Fen Bilimleri Dershaneleri'nin kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetinde Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya gözaltına alındı. Akçekaya’nın, olaydan saatler sonra Instagram hesabında canlı yayın yaptığı anlaşıldı. Akçekaya yaptığı yayında, “Nazmi Arıkan kurban seçilmiştir. Fakat beni bıçaklaması için adamlar tutmuştur” ifadelerini kullandı. Akçekaya özetle, “Nazmi Arıkan olayı müthiş bir kumpastır. 18 Ekim 2021’de ben bıçaklandım. Beni bıçaklayan şahıslar Nazmi Arıkan ve A.Ç. bağlantılı şahıslardı. Bu kişiler, bıçaklama olayı nedeni ile geçen 21 Nisan’da 5 yıl ceza aldılar. Bu kişiler ceza alınca, sabıkaları da olduğu için panik oldular. Olayın içinde 9-10 kişi var. Olaydan sonra bana garip garip mesajlar atanlar var. Ölmüş gitmiş adam ne yapalım. Olay çok büyük bir olay. Adi bir öldürme olayından ziyade ülkede kaos olması amaçlanıyor” dedi.

Akçekaya, 6 dakikaya yakın süren yayının sonunda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına hazırlanmış bir formayı ekrana taşıdı.

Twitter hesabında kendisini, “Tokatspor A.Ş. Başkanı / Özel okul & kurs işletmecisi / Cumhurbaşkanımızın evinin yakınına 6 numara NATO sireni taktıracak kadar sevdalı / TFF başkan adayı” olarak tanıtan Akçekaya’nın Instagram hesabında ise AK Partili siyasetçiler, sanat ve spor dünyasından isimlerle çektirdiği fotoğraflar yer alıyor.

Akçekaya’nın, Instagram hesabında Bilal Erdoğan’ın kayınpederi Orhan Uzuner ile de çok sayıda fotoğraf karesi ve videosu bulunuyor. İkilinin, telsizli sirenin denemesine ilişkin videosu da Akçekaya’nın Instagram hesabında yer alıyor. Akçekaya'nın, Uzuner’in Kavacık’taki merkez ofisine gidiş geliş anlarına dair de videoları bulunuyor. Akçekaya geçen 14 Şubat’taki bir yayınında “Orhan Uzuner'i ziyaret ettim. Desteğini aldım Orhan abinin. Bekleyin bizi” diyor.

Akçekaya'nın hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Boğaziçi’nin görevden alınan kayyım rektörü Melih Bulu, Fatih Terim, Yılmaz Vural, Fikret Orman, Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal, Cem Yılmaz, Ahmet Özhan ile fotoğrafları yer alıyor. Gazeteduvar

İşte o fotoğraflardan bazıları:





​​​​​​

Editör: TE Bilisim