Dikey tel örgü yerine yatay çim veya diğer bitki örtüsü şeritlerini kullanan Ankara çim çit, bir tür tarımsal çittir. Çim çitler genellikle sığırları bahçelerden ve tarlalardan uzak tutmak için kullanılır, çünkü inekleri ekinlerden uzak tutarken çimlerde otlatmalarına izin verir. Bazen daha yaygın olarak yeşil çit olarak adlandırılan bir çim çit, esasen geleneksel tel veya ahşap çubuklar yerine çimden yapılmış bir çit türüdür. Temel amacı hayvanları, özellikle çiftlik hayvanlarını (inekler, domuzlar vb.) ekinlerden veya bahçelerden uzak tutmaktır.

Piyasada çok çeşitli çim çit çeşitleri bulunurken en yaygın olanı dokuma çim çittir. Bir çim çit, doğal malzemelerden, tipik olarak saman veya mısır saplarından yapılmış bir çit türüdür. Çim çitler, hayvanları ve insanları tarlalardan uzak tutmak için tarım çiti olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bahçeler veya mülkler çevresinde gizlilik ekranı olarak da kullanılabilirler. Ankara Tel Çit sitesinden daha kapsamlı bilgilere erişebilirsiniz.

Ankara Çim Çit Nedir, Nasıl Yapılır?

Genel kapsamda Ankara panel çit, otlardan ve diğer bitkilerden yapılan bir çit türüdür. Çiftlikler, çiftlikler ve diğer tarımsal mülkler için popüler bir çit. Aynı zamanda konut mülkleri için ortak bir çittir. Çim çitler tipik olarak, yanlardan bakıldığında L şekli oluşturacak şekilde uçları geriye doğru bükülmüş, en az 6 fit aralıklı iki direk arasına gerilmiş dokuma veya dikenli telden oluşur.

Ankara tel çit, besi hayvanlarını ve evcil hayvanları kapalı bir alanda tutmak için kullanılan bir tür güvenlik çitidir. Bir çim çitin amacı, hayvanların (hayvanlar veya evcil hayvanlar) hareketlerini fiziksel olarak kısıtlayarak kaçmalarını engellemektir. Ankara Tel Çit sitesi bu alanda etkili hizmetler sunar.

Editör: TE Bilisim