Son yıllar da teknolojinin gelişimi ile birlikte üretilen oto sticker modelleri, genç yaşlı fark etmeksizin herkes tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Stickerlar üretici firmalarına bağlı olarak farklı model ve tasarımlarda üretiliyorlar. Arabanın farklı yerlerinde kullanıma sahip olan sticker ürünlerinde, cam için üretilen ve dikkat çeken sticker modelleri yoğun ilgi görüyor.

Arabaların camlarında oldukça estetiksel bir detay olan stickerlar, araç logosunun yanı sıra yazılar ve resim içerikleri ile de destekleniyor. Firmalar tarafından genellikle eğlendirici yazılarla alıcılara sunulan bu ürünler, son zamanlarda arabaların arka camlarında sıklıkla rastlanıyor. Araba cam sticker modellerinde değişik tasarımları ile Okyay Works firması alıcıların dikkatinden kaçmıyor.

 Rengârenk Sticker Ürünleri

Oto aksesuar üreticisi firmalar, alıcılarına ulaştırılmak üzere tasarladıkları sticker ürünlerinde renk uyumuna da önem veriyorlar. Oldukça fazla çeşitte üretilen stickerlarda, oldukça fazla renkler kullanılmış olsa da tasarımlarından dolayı karmaşa durumları söz konusu olmuyor. Ayrıca araba tshirt ürünleri ile uyum içerisinde olmasına dikkat eden kişiler, oto aksesuar paketleri içerisinde yer alan sticker modellerini sıklıkla tercih ediyorlar.

 Ayrıca son zamanlarda geçmiş dönemi yansıtan siyah beyaz sticker ürünlerine talebin yoğunlaştığını da söylemek mümkün. Araç koku çeşitlerinde öncü firma olarak alıcılarına hizmet veren Okyay Works sitesi, rengârenk ve farklı tasarımlarda stickerları ile de ziyaretçilerini bekliyor. Site içerisinde özel tasarım ürünler de satışa çıkıyor.

Editör: TE Bilisim