Korku evleri son dönemin en sevilen aktivitelerinden biri. Türkiye içerisinde de bu aktivite bir hayli ilgi çekiyor. İnsanlar eğlence ve korku arasında eşsiz zaman geçirmek için korku evlerini tercih ediyorlar. Korku evlerinin konseptleri de birbirlerinden farklı oluyor. Arkadaşlar topluluğu içerisinde de her daim en iyi korku evini seçme isteği oluşuyor. Bunun için de en çok tavsiye edilen seçenek Dehşetin Yüzü olarak biliniyor. Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi olarak hizmet veriyor. Bugüne kadarki korku evleri arasındaki en iyi seçim olduğu da söylenebilir. Çünkü sizlere sunduğu imkanlar bir hayli fazla.

Arkadaşlarınızla hem korkup hem eğlenebileceğiniz bir ortam var ediyor. Dört katlı ve geniş bir alan içerisinde oyuna başlıyorsunuz. Bir film konsepti şekilde hazırlanan korku evi içerisinde de ipuçlarını takip etmeniz gerekiyor. Zamana karşı yarış içerisinde özel bir eğlence var edebiliyorsunuz. Hiç unutmayacağınız ve farklı anılarınızın kalacağı Dehşetin Yüzü sizleri ağırlamayı bekliyor. Korku evi olarak da gerekli olan tüm olanakları içerisinde barındırıyor. Dilerseniz arkadaş grubunuzdan birine şaka yapmak için de önceden anlaşabiliyorsunuz.

Dehşetin Yüzü Günün Her Saatinde Sizleri Bekliyor

Gün içerisinde 7/24 hizmet veren Dehşetin Yüzü sizleri en iyi şekilde karşılıyor. Korku evi İstanbul seçimi arasından en doğru tercihi yaptığınızdan da emin olabiliyorsunuz. Hem konsept hem de hizmet verilen alan oldukça başarılı. Bunun yanı sıra Efe Şen tarafından işletilen Dehşetin Yüzü korku evine ulaşım sağlamanız da çok kolay. 0545 207 11 04 numarası üzerinden direkt olarak iletişim kurabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim