VanHabr - Merkezi İstanbul’da bulunan Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD)) Hakkari Şubesi 10 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği olağan kongrenin ardından faaliyetlerine başladı.

ASRİAD yönetim kurulunca alınan karar ile hayata geçirilen ‘Sosyal Sorumluluk’ projesi kapsamında Ramazan ayında Hakkari Merkez, Çukurca, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde ihtiyaç sahibi 350 aile için toplam 55 baş küçük baş hayvan kesti.

Her aileye ortalama 5 kilogram et bulunan paketler ASRİAD Hakkâri Şube Başkanı İş Adamı Nazmi Demir; Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Derman Çetin, Hüseyin Korkmaz, Nihat Gültekin, Gıyasettin Uğuz,  Hüseyin Kapan, Yusuf Ertunç, Azmi Demir ve Kerem Yüzgeç tarafından Çukurca’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında başlattıkları ‘Sosyal Sorumluluk’ projesi ile ilgili bilgi veren ASRİAD Hakkâri Şubesi Başkanı İş Adamı Nazmi Demir, “Genel Kurulda söz verdiğimiz gibi İlimiz bölgemiz ve ülkemiz için hiç durmadan hizmetlerimiz faaliyetlerimiz ve hayır işlerimiz devam edecektir. Merkez ve dört ilçemizde gerçekleştirmekte olduğumuz bu hayır işine Çukurca ilçemizde başlamış bulunmaktayız. İlimiz geneli için planladığımız bu hayır işinde Çukurca ilçemiz için 8 baş koyun kesimi yapılarak, 44 ailemize 5 kilogram olacak şekilde adak eti dağıtımımız üyelerimizin bizzat katılımı ile gerçekleştirmekteyiz. İhtiyaç sahibi ailelerin tespitinde son derece titiz davrandık. Mübarek Ramazan ayı boyunca her hafta bir ilçemizde bu etkinliğimiz devam edecektir. Bu etkinliğimizde katkıda bulunan Genel Merkezimize, Başkanımız Adnan Danışman’a, üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim ” dedi. 

Editör: TE Bilisim