Takı, kadınların vazgeçilmez aksesuarıdır. Kimisi küpesiz duramaz, kimisi yüzüksüz, kimisi de kolyesiz... Yüzük severler ise genelde tek taş, alyans, tam tr, beştaş ya da baget yüzük takarlar. Bunların içinde en modern ve farklı olan baget yüzük modelleridir. Baget yüzük son on yılda oldukça popüler olmuştur. Birçok kadının ilk tercihlerinden olan baget yüzükler hem havalı hem de şık görünüm sağlar.

Gürpınar Kuyumculuk Hakkında

1998 yılında sektöre girdiğinden beri oldukça etkin ve kaliteli ürünleri barındıran Gürpınar Kuyumculuk, 2020 yılında açtığı mağazasında da satışlarını sürdürür. Kaliteli markaların aliteli ve modern ürünlerini müşterileriyle buluşturan Gürpınar Kuyumculuk, müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesiyle sektörün en iyilerinden olmuş ve her geçen yıl da daha iyi olmaya devam etmektedir.

Baget Yüzükler ve Fiyatları

Baget yüzük modelleri kesimi, taşı ve tasarımıyla birbirinden farklı seçenekte olurlar. Her ele ve parmağa uygun seçenekleriyle isteyen herkes baget yüzük modellerini tercih edebilir. Fiyatları ise ortalama 1500 TL ve 3000 TL arasında değişmektedir. Taş yoğunluğu, büyüklüğü, kesimi gibi faktörlerden kaynaklanarak fiyatlarda oynama olabilir.

Baget Yüzük Kullanımı

Baget yüzükler için herhangi bir kullanım sınırlaması olmasa da genelde günlük hayatta tercih eden daha azdır. Özel günler, yemekler, davetler gibi özel zamanlarda daha çok tercih edilse de yavaş yavaş günlük hayatta kullananları daha çok görebiliriz.

Kaynak: https://www.gurpinarkuyumculuk.com/kategori/baget-yuzuk-modelleri

Editör: TE Bilisim