Başkan Tanış, mesajında, tüm zorluklara rağmen 2020’de yıl boyunca Gürpınar’ın geleceğini inşa edecek pek çok önemli çalışmaya imza attıklarını belirtti.

2021’de de bunları kararlı bir şekilde sürdürerek Gürpınar’a yakışır işler yapmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Tanış, şunları kaydetti:

“2020 yılı tüm dünyada korona virüs salgınının gölgesinde geçti. Çin’den başlayıp hızla dünyanın her yerine yayılan, küresel ekonomiyi ve toplumsal yaşamı derinden etkileyen bu salgın tüm insanlığın ortak mücadelesine dönüştü. Güçlü hükümetimizin aldığı kararlar ve attığı adımlar sayesinde bu sınavı diğer ülkelere kıyasla nispeten daha az kayıpla geçirmemizi sağladı. Dolayısıyla bu süreçten ülkemizin güçlenerek çıkacağına ve 2023 hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşüne kaldığı yerden devam edeceğine inancım tamdır. Gürpınar Belediyesi olarak 2020 yılı boyunca hem salgınla mücadelede 7-24 esasıyla her türlü önlemi titizlikle uygulayıp vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak çalışmaları kararlı bir şekilde sürdürdük hem de kentimizi kalkındıracak ve geleceğe taşıyacak projelerimize aynı kararlılıkla devam ettik .Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği kentimizde ortaya koyduğumuz çalışmalarla Gürpınar’ın her yönüyle daha yaşanabilir bir kent olması için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz.

Geride bıraktığımız yılın yaralarını sarmak ve iyileşmek için en büyük ilacımız ise birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmamız olacaktır. Birbirimize, kentimize ve ülkemize olan tükenmez sevgimizle çalışıp, yarınlara daha güzel ve kalıcı eserler bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla başta Gürpınarlı hemşerilerimin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; 2021’in herkes için sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi. 

Editör: TE Bilisim