Ocak ayının 21’inde yapılması planlanan   Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar, Kafeteryacılar ve Kasaplar esnafı oda Başkanlığı için adaylar çalışmalarına hız vermeye başladı.

Başkan adayı Bedri Bor’a verilen desteğin her geçen gün artmaya başlaması dikkatlerden kaçmadı. Taht Palas Hotel’de yapılan toplantıya akın akın insanların gelerek, Başkan adayı Bedri Bor’a destek olabilmek anlamında görev istemeleri ve sorumluluk üstlenmesi, Başkan adayı Bor’un, seçimlerde oldukça güçlü olduğunun işaretleri olarak değerlendirildi. Her görüşe sahip esnafların Başkan adayı Bedri Bor’un başkanlığında toplanması, Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar, Kafeteryacılar ve Kasaplar esnafı başkanlığı için Bedri Bor’un doğru bir tercih olarak görüşü oldukça belirgin bir duruma geldi.

Başkan adayı Bedri Bor, seçildiği takdirde, esnafın rahat bir nefes alabilmesi konusunda, ekip arkadaşlarıyla birlikte çeşitli projeler geliştirerek, odaya kayıtlı esnafa maddi ve manevi anlamda büyük katılar sunacağını söyledi. Tanıtım ve destek toplantısına katılan herkesin Başkan adayı Bor’un kazanması için ellerinde gelen ne varsa yapacakları sözünü vererek, Bedri Bor’un kazanması için tüm imkânlarını seferber edeceklerini söylediler.

Editör: TE Bilisim