34 yılı aşkın bir süredir gıda sektöründe yer alan Aşsan gıdanın bir parçası olan Tepsili ailesi sizlere en iyi ürünleri sunuyor. Tamamen %100 olmakla birlikte yerli sermaye kullanımı söz konusudur. Tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığı çalışmalarla hizmet verir. Sizlere gıda üzerinde hizmet vermesiyle birlikte her daim kaliteli malzeme kullanımı gerçekleştirir. Bu sayede sürekli müşterilere sahiptir.

Baklava alanında uzman kişilerle birlikte çalışarak işiniz aşkla yapan bir firmadır. Aynı zamanda ustaların her biri bu alanda oldukça profesyonel çalışan kişilerdir. Özellikle de farklı tatlara açık biriyseniz Baklovea sizler için iyi bir seçenek olacaktır. Diğer baklavalardan farklı olarak sunulur. Aynı zamanda kişiye özel olarak hazırlanan bir süreci vardır. Tamamen doğal pancardan yapılarak katkısız bir şekilde sizlerle buluşuyor. Üstelik %70 oranında yüksek fıstık içerir. Bu sayede daha keyifli bir yemeye sahiptir.

Baklovea baklavası uzun süreli dayanan bir baklavadır. Kışın tüketim süresi 20 gündür. Yazın ise bu süreç 15 gündür. Eğer kışın baklavanız fazla soğuk ise yemeden önce hafif ısıtılması önerilir. Böylece çok daha lezzetli olacaktır. Serin ve rutubetsiz alanlarda muhafaza etmeye özen gösteriniz.

Baklovea Satın Al

Tepsili her zaman kaliteli malzeme kullanımıyla dikkat çeken bir kurumdur. Bu anlamda sizlere asla katkı maddesi içermeyen ürünler sunar. Özellikle de misafirliklerinizde değişiklik olması adına götürmek istediğiniz baklavalar da bulunur. Bunlardan biri de bakloveadır. Değişik bir tat arıyorsanız ve sevdiklerinize de tattırmak istiyorsanız iyi bir alternatiftir. Paket içeriği 1400 ve 1500 gr arası olarak gönderilir. Fiyatı ise 400 TL’dir. İçerisinde kullanılan yağ ve fıstık tamamen doğal üretimdir. Özel olarak getirtilir. İsterseniz kendinizi isterseniz de sevdiklerinizi şımartacak bir sürpriz yapın.

Baklovea Siparişi Vermek İçin https://www.tepsili.com/baklovea Adresini Ziyaret Edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim