Evlerde ve işyerlerinde kullandığımız beyaz eşyalar için belirli aralıklarda servis ihtiyacı oluşabiliyor. Özellikle son yıllarda kullanılan beyaz eşyaların daha yoğun bir elektronik sisteme sahip olması onların daha sık arızalanmasına neden olabiliyor. Ve arızalanan beyaz eşyaların tamir ve onarım işleri yalnızca bu alanda profesyonel olarak hizmet veren servis firmaları tarafından sağlanıyor.

Beyaz eşya servisi hizmeti veren firmalar iki farklı şekilde faaliyet gösteriyor. Sıfır olarak satın alınan her bir beyaz eşyanın en az iki yıl kullanım garantisi bulunuyor. Garanti kapsamında yapılan servis hizmetleri farklı bir faaliyet alanı olurken garanti süresi dolmuş beyaz eşyalar için verilen servis hizmetleri farklı oluyor. Ve çoğunlukla beyaz eşya servisi ihtiyacı garanti süresi dolmuş ürünler için gerek duyuluyor.

Türkiye'nin neresinde yaşıyor olursanız olun garanti süresi dolmuş her tür beyaz eşyanız için güvenli ve hızlı bir servis ihtiyacınız olduğunda Teknisyen sitesine giriş yapabilirsiniz. Türkiye’nin Her yerinde garanti süresi dolmuş her tür beyaz eşyaya bakım ve onarım hizmeti veren en güvenilir teknik servislerle tüketicileri buluşturan bu platformda tüm servise ihtiyacınız en hızlı şekilde çözümlenmektedir.

En güvenilir beyaz eşya servisleri

Beyaz eşya, klima ve kombi servisi arayışınızda garantisi dolmuş cihazlarınız için en profesyonel ve en başarılı servislerin hangileri olduğunu araştırıp olursanız Teknisyen sitesinden destek alabilirsiniz. Teknisyen platformu garantisi dolmuş ürünlere servis hizmeti veren firmalar ile tüketicileri bir araya getiren bir platformdur. Bu platforma giriş yaptığınızda öncelikli olarak hangi tür beyaz eşya için servis ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz istenecektir. Yaşadığınız il ve ilçe seçiminin ardından bulunduğunuz bölgede faaliyet gösteren en güvenilir servis noktaları sizler için belirlenecektir.

Teknisyen sitesinde sunulan servis hizmetleri onarım, bakım ve montaj olmak üzere 3 ana grupta ele alınmaktadır. Her marka beyaz eşyanız için bakım, onarım ve montaj talebinde bulunabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz gün ve saatlerde en uygun fiyatlarla beyaz eşya servis hizmeti almak istediğinizde cep telefonu ve bilgisayarınızdan Teknisyen sitesine giriş sağlayabilir ve gerekli yönlendirmeleri uygun şekilde talep formu doldurarak güvenilir bir beyaz eşya servis desteği elde edebilirsiniz. 

Her marka klima için servis hizmeti

Her marka klimanızın verimli ve sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için belirli dönemlerde bakım çalışmalarının gerektiği şekilde uygulanması gerekmektedir. Klimalar için bakım ve onarım desteği veren en güvenli servisler için Teknisyen sitesine giriş yapabilirsiniz. Bakım onarım desteği ile birlikte yeni aldığınız bir klimanın veya yeri değişecek olan bir klimanın montaj çalışması içinde klima servisi firmaları hizmet vermektedir. Eğer garantisi dolmuş bir klimanız varsa ve bu klima için bakım, onarım ve montaj desteğine ihtiyaç duyuyorsanız en uygun fiyatlarla bulunduğunuz bölgedeki en güvenilir servis firmalarına erişim sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim