Moda tutkunu iseniz ve en yeni trendleri takip etmek istiyorsanız eğer Brandy’s sizlere yardımcı olacaktır. Hemen hemen birçok dünya markasının ürünlerinin satışını sunmaktadır. Sizlere tamamen %100 orijinal ürün satışı gerçekleştirir. Aynı zamanda hem iç giyim hem de normal günlük giyim üzerine çalışmaları vardır. Versace, Emperio Armani, Hugo Boss ve Joop gibi bilindik markaları sunar.

Marka hizmeti bunlarla da sınırlı değildir. Calvin Klein ait olan birbirinden harika parçalara en ucuz şekilde ulaşabilirsiniz. 1997 yılından beri Türkiye üzerinde hemen hemen her bölgeye hizmet vermektedir. Ayrıca çanta tutkunuysanız ve farklı modellerde çantalar satın almak istiyorsanız Guess markasına ait birçok ürüne kolayca ulaşmanız mümkündür. Her sezon daima yeni ürünlerle kendinizi şımartmak istiyorsanız Brandy’s bu konuda en etkin hizmeti aktaracaktır.

Uygun Fiyatlarla Dünya Markalarına Sahip Olun

Son zamanlarda kurun da artış göstermesiyle birlikte dünya markalarına olan ilgi azalmaya başladı. Ancak Brandy’s heyecanınızı ilk günkü gibi taze tutmaya devam ediyor. Sizlere en uygun fiyatlarla birlikte tamamen orijinal ürün satışı gerçekleştirir. Ayrıca kartınıza özel taksit seçeneklerinden de faydalanmanız mümkündür.

İsteklerinize uygun olarak ürün alımı gerçekleştirebilirsiniz. En kısa sürede ürününüz kargo ile teslim edilecektir. Ayrıca İstanbul, Trabzon, İzmir ve İstanbul Havaalanı olmak üzere 10 farklı yerde mağaza hizmeti de sağlamaktadır. İster mağazadan ister web sitesi üzerinden alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim