Nakpro şirketi teknolojiyi yakından takip ederek hizmet akışlarında ilerlemeler sağlayan bir şirkettir. Özellikle de günümüz çağında teknolojinin bu denli hızlı ilerliyor olması da bunlara etkendir. Tüm bunların kapsamında sizlere Nakpro online nakliye programı hizmeti veriyor. Bulut tabanlı olarak sizlere bu hizmet akışını sağlamaktadır. Nakliye hizmetleri artık daha hızlı ve zaman tasarrufu sağlayarak gerçekleştirmek isterseniz sizler için doğru bir tercih olacaktır.

Bu yazılım sayesinde hata riski en aza iner. İnsan hatalarını azaltır. Birden fazla nakliye işlemlerinizi de takip etme kapasitesi vardır. Bunlara ek olarak zamandan ve mekandan bağımsız olarak sadece internet bağlantısı ile her yerden giriş yapabilirsiniz. Sizlere Online nakliye programı hizmetleri kapsamında geniş çeşitlilik sunar.

Nakliye takip programı sayesinde aynı zamanda yurt içi nakliye işlemlerinizi de kolayca gerçekleştirebilirsiniz. E-fatura, e-arşiv ve e-irsaliye gibi dijital sistemlere de kolayca entegre olma imkanı sağlanır. Kolay bir şekilde fatura ve irsaliye de oluşturulabilir. Online bir sistem olan bu yazılım ile her yerde özgürce kullanım avantajı veriyor. Çok sayıda şubeniz, bayiniz varsa bu anlamda iş kontrolü sağlar.

Online Nakliye Programı ile Hem Zamandan Hem de Paradan Tasarruf Edin

Online nakliye programı kullanmanın birçok avantajı vardır. Özellikle de bunlardan en başında hem zamandan hem de paradan tasarruf edersiniz. Bütün işlemler elektronik ortamdan gerçekleştiği için sizlere zamandan kazanmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda bu işlemleri sarf malzeme kullanmadan (kağıt vs.) gerçekleştirerek paradan da tasarruf etmenize ön ayak olur.

Bunların dışında adres defteri, müşteri verileri, hızlı metin girişlerini hızlı bir şekilde sağlar ve takip edebilirsiniz. Tek bir ara yüz üzerinden çok sayıda işlem gerçekleştirme fırsatı sunar. Tekrarlanan nakliyeleri de kolayca takip edebilirsiniz. Farklı modül kullanımları ile aslında daha sistemli bir kullanım sunmaya devam ediyor. Kısacası teknoloji ile birlikte işlemleriniz artık sizler için çok daha kolay hale gelmiştir. Üstelik tüm bu hizmetler en uygun fiyat seçenekleriyle sizlere sunulmaktadır. Aylık, 6 aylık ve 12 aylık paketler mevcuttur. İçeriklerine göre size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Yurt İçi Nakliye Programı Modülleri

Yurtiçi nakliye programı Nakpro şirketine ait bir diğer uygulamadır. Bunun içerisinde sizler için kullanışlı birçok modül seçeneğine yer verilmiştir. Çok yönlü işlem yapmaya odaklı bir yazılımdır. Bu nedenle de çok sayıda modül sunar. Bunlar:

  • Nakliye modülü: Bu modül sayesinde nakliyeleriniz için sınırsız kayır verir. Nakliye işlemleri listeler halinde görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda gerektiğinde düzenleme yapar ve silersiniz.
  • Araç modülü: nakliyede kullanılan araçların takibini sağlar.
  • Akaryakıt modülü: bu modüller birlikte verileri toplarsınız ve sizlere son derece iyi analizler sunar.

Bunların dışında cari işlemler modülü, maliyet ve ekip modüllerine de yer verilmektedir. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayıp kasa, banka, çek ve senet, stok, müşteri hizmetleri gibi birçok modül mevcuttur.

Editör: TE Bilisim