Finansal piyasalarda yapılan her bir yatırım için o yatırım aracının takibi büyük önem taşımaktadır. Yatırımcılar yapmış olduğu yatırım aracı ne olursa olsun o yatırım aracının günlük fiyat paritesini takip etmektedir. Bunun için finansal piyasalarda canlı piyasa kategorisi adı altında anlık takip imkanı sunulmaktadır. Özellikle borsa piyasalarında canlı borsa takibi yapılmaktadır. Canlı borsa takibi yapabilmek için Bi Piyasa platformuna giriş yapabilirsiniz.

Borsa piyasalarında Ülkemizin ve dünyanın en güçlü şirketleri işlem görmektedir. Ülkelerin en büyük piyasaları her zaman borsa piyasalarından oluşmaktadır. Ülkemizde faaliyet gösteren borsa piyasası Borsa İstanbul BIST olarak adlandırılmaktadır. Ve borsa İstanbul piyasasında tüm hareketliliğin anlık takibi yatırımcılar için olmazsa olmaz aşamalardandır.

Bu nedenle canlı piyasa takibi için güvenilir ve deneyimli bir platform seçiyor olmanız gerekmektedir. Bi Piyasa platform aracılığıyla borsadaki gelişmeleri sürekli olarak izleyebilir ve yaşanan gelişmeler doğrultusunda kısa sürede aksiyon alabilecek imkanlara sahip olabilirsiniz. Yine borsa piyasasında değişen pozisyonlar ve trendler karşısında alım ve satım kararlarınızı analiz edebilirsiniz.

Borsa piyasalarında para kazanma kuralları arasında yer alan canlı piyasa takibi için Bi Piyasa sitesine giriş yapabilirsiniz.

Kripto paralar ve analizleri

Borsa piyasalarında olduğu gibi Kripto para piyasalarında da her bir hareket yatırımcılar tarafından anlık olarak takip edilmektedir. Kripto paralar tüm finansal yatırım araçları arasında en hızlı hareket eden araçlardan birisidir. Kripto paraların çok hızlı bir şekilde yükselmesi ve düşmesi karşısında yatırımcıların alacağı pozisyonları daha net görebilmeleri ve anlayabilmeleri adına sürekli bir takip gerekmektedir.

Kripto para piyasalarında yapılan analizler alacak olan kararlar için büyük önem taşımaktadır. Kripto paralar farklı birçok dış etkene bağlı olarak ilerlemektedir. Kripto para yatırımcıları ve Kripto para uzmanları yatırımlarına yön verirken Kripto para fiyatlarını etkileyen diğer tüm faktörleri değerlendirmeye alarak hareket etmektedir. Kripto para analistlerinin kısa ve uzun vadeli olarak yapmış olduğu yorumlamalar küçük yatırımcıların yatırımlarına yön verebilmeleri açısından gerekçe detaylardır.

Sizler de Kripto para yatırımcısıysanız ve Kripto para piyasalarında yaşanan en önemli gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olmak ve yatırımlarınıza yön vermek istiyorsanız Bi Piyasa platformuna giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan Kripto para kategorisinde öncelikli olarak Kripto Paranın ve Kripto para piyasalarının ne olduğu konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ardından Kripto para piyasalarında yaşanan güncel gelişmeler hakkında yapılan bilgilendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Döviz ve altın piyasaları

Riskten uzak, daha garanti yatırım yapmak isteyen yatırımcıların tercihi olan döviz ve altın hakkında en önemli gelişmeler Bi Piyasa platformunda yer almaktadır. Finansal piyasalar ve en yaygın kullanılan finansal yatırım araçları denildiğinde en geniş bilgilendirmeler için bu platformu tercih edebilirsiniz. Hem piyasalar ve araçları yakından tanıyabilir hem de uzman yorumlarını okuyabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim