VanHaber - Çatak’ta Kıyıcak Mahallesi Uyanıklar Mezrasının araç yolu olmamasından, Köylülerin patika yoldan güçlükler altında sağladıkları Ulaşımlarını kolaylaştırmak için Çatak Belediyesi ekiplerince Uyanıklar Mezrasında sekiz kilometre yol yapılması için incelemer yapıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Kıyıcak Mahalle Muhtarı Ayhan Tomay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti İlçe Koordinatörü İskender Şeylan ile birlikte Kıyıcak Mahallesine giderek, Uyanıklar Mezrasında yol yapımı için çalışma yapılacak alanı incelediler. Başkan Şeylan; Vatandaşlar ile görüşüp yapılacak yol çalışması ile ilgili bilgi verdi.

Kıyıcak Mahalle Muhtarı Ayhan Tomay, "Uyanıklar Mezramızın araç yolu bulunmuyor. İhtiyaçlarımızı hayvanlarımızın sırtında patika yoldan evlerimize ulaştırabiliyoruz. Hastamız olduğunda çok sıkıntı çekiyoruz. Hastalarımızı araçlara kadar sırtımızda taşıyorduk. Bu sıkıntılarımızı Sayın Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan’a  ilettik. Gelip incelemelerde bulundu. Teknik ekibi hemen gönderip çalışmalara başlanacağını söyledi. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz."dedi

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,

“Vatandaşımızın sıkıntılarını gidermeye, taleplerini imkanlarımız doğrultusunda karşılaya devam ediyoruz. Bu mezramızda 15 hane bulunuyor ve bu mezramıza araç ulaşımını sağlayacak hiç yol yok. Mahalle Muhtarımız ile ön incelemelerimizi yaptık teknik ekiplerimiz ilk olarak yol yapılacak güzergahı belirleyip, ardından çalışmalarına başlayacak. İnşallah Ramazan Bayramında vatandaşlarımız evlerine araçlar ile gidecek yürümek zorunda kalmayacak" dedi.

Editör: TE Bilisim