Catering kavramı günümüz sokak dilinde toplu yemek hizmetlerinin karşılığı olarak karşımıza çıkmaktadır. Küçük, orta veya büyük ölçekli firmalar bazı yemek şirketleri ile anlaşabilmektedir. Böylelikle firma bünyesinde yenilecek yemeklerin temini dışarıdan sağlanmaktadır. En iyi catering şirketi araması içinde olan kişiler için Aşsan eşsiz bir fırsat olarak ortaya çıkmaktadır. Bu anlamda dikkat edilmesi gereken kalite, hijyen ve uygun fiyat gibi hususlar daima göz önünde tutulmaktadır. Yemek sektörü göründüğünün aksine oldukça karışık ve zorlu bir sektördür. Sürecin profesyonel kişiler tarafından yönetilmesi gerekmektedir. Bu alanda çalışan personeller işini sevdiği sürece başarılı olabilmektedirler. Gebze’de ve İstinye de faaliyet gösteren bu şirket sektörlerinde lider firmalar tarafından referans olarak gösterilmiştir. Bu referansları sağlayabilmek için yıllardır canla başla çalışan personeller daima kendini geliştirmeyi seven kişiler olmuşlardır. Kapalı tesislerde son teknoloji ürünlerin kullanılarak en lezzetli yemeklerin hazırlandığı Aşsan Catering firmasında müşteri memnuniyeti de oldukça önemli bir konumdadır.

Tecrübeli Catering Firması

Bu tesis birçok farklı sektörden referansları da barındırmaktadır. BİM, Çimsa, Kuveyt Türk, Marshall ve yerli otomobil markası TOGG bunların başında gelmektedir. Ofis çalışanları firmaları ister küçük olsun ister büyük verilen yemek molalarında masalarında daima lezzetli tatlar bulmak isterler. Müşterilerin istekleri dikkatlice dinlenerek en uygun çözüm önerileri oluşturulmalıdır. Bu çatı altında müşteriler için aynı zamanda bireysel çözüm önerileri de sunulmaktadır. Tecrübeli personeli, yenilikçi gıda mühendisleri ve işinin uzmanı aşçılar ile birlikte çalışılmakta olan Aşsan 30 yılı aşkın süredir bu sektörün içerisindedir. Alanda bulunduğu bu uzun süre boyunca müşterilerinin ihtiyaçlarını en düzgün şekilde gözlemleyebilme fırsatını da elinde bulundurmaktadır. En kaliteli yemek şirketi sorusuna verilebilecek en güzel yanıt Aşsan Catering firmasının ta kendisi olmaktadır.

Editör: TE Bilisim