Cem Küçük de istifa etmemiş, tatile ayrılmıştı. Cem Küçük'ün Karadeniz'de olduğu ortaya çıktı. Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, 10 gündür Karadeniz'de olduğunu belirterek, insanların AKP teşkilatlarından çok memnun olmadığını belirterek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veririm diyenlerin bir kısmı aynı şeyi AK Parti için demiyor." dedi.

Cem KüçükKaradeniz gezisinde konuştuğu herkesin "Hayat pahalılığı ne olacak" diye sorduğunu söylerken, "Peki 2023 seçimleri nasıl olur? Karadeniz’de gördüğüm kimse Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vazgeçmiş değil. Kime sorsam 'Sayın Erdoğan’a oy veririm' diyor. Tabii Millet İttifakı’nın adayı da önemli. O belirsizlik aslında Millet İttifakı’nın aleyhine. Adaylarını açıklasalar daha iyi olur." dedi. 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veririm diyenlerin bir kısmı aynı şeyi AK Parti için demiyor. Bunu iyi niyetle yazıyorum, teşkilatlardan çok memnun değil insanlar. Teşkilatların emeklerini yabana atmıyorum ama böyle bir durum var" diyen Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"Çok ilginç CHP’ye oy veririm diyen de yok. Deva, Gelecek zaten potada değil. İyi Parti’de bir hareket var ama oya nasıl yansır görmek lazım. İyi Parti’nin handikabı CHP ve HDP. İnsanlar burada HDP’den asla hazzetmiyor ve terörün siyasi ayağıyla yan yana duran partilere de tepkililer. 

Ortada böyle bir durum var. Tabii ki durum 2023 seçimlerinde anlaşılacak."

NE OLMUŞTU?

Cem Küçük'ün, "Sedat Peker'in elinde önemli şeyler olmadığı" ve "blöf yaptığı" yönündeki sözleri üzerine, Küçük'ün de çalıştığı TGRT’nin bağlı olduğu İhlas Holding'in, geçmişte AKP'den milletvekili aday adayı olan CEO'suna ait olduğu iddia edilen bazı özel yaşam görüntüleri Sedat Peker'e bağlı bir Twitter hesabından yayınlanmıştı.

Bu paylaşım sonrası İhlas Holding’e bağlı TGRT ve Türkiye Gazetesi Twitter hesabını yorumlara kapatmıştı.

Editör: TE Bilisim