CHP'li belediye başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Van’da üç gün süren programla bir araya geldi.

CHP belediye başkanları çalıştayı için Van’a gelen 6 CHPli Belediye başkanı Başkale ilçesini ziyaret ederek halkın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Çanakkale Kepez Belediye  Başkanı  Birol Arslan, İzmir Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Eskişehir Tepebaşı Belediye başkanı  Ahmet Ataç, Ardahan damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Van’da düzenlediği “Belediye Başkanları Çalıştayı”na katıldı.

Başkanlar daha sonra program kapsamında Başkale ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

6 BAŞKAN İLÇEYİ GEZDİ

Van’da yapılan çalıştaya ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kalabalık bir kitleyle karşılayan CHP Başkale ilçe başkanı Aykut Parlak daha sonra İlçe belediye başkanlarıyla ilçesi Başkale’yi gezdi.

Van Ferit Melen Havaalanında kalabalık bir kitle ile CHP genel başkanını karşılayan Ertoşi Aşiret Reisi İskender Ertuş 6 belediye başkanının başkale'de ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

HER DAİM CHP’NİN YANINDAYIZ

Ertoşi Aşiret Reisi İskender Ertuş yaptığı açıklamada “ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 247 Belediye başkanı ile Van’a çıkarma yapması bizleri mutlu edip heyecanlandırmıştır.

Bu ziyaret güzel günlerin geleceğine işarettir diyen Ertuş Van’ın artık 247 belediye başkanı ve çok sayıda milletvekilleri oldu. İlçemizde 6 belediye başkanını ağırlamak bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu şahsında tüm Cumhuriyet Halk Parti, Milletvekilleri, Belediye başkanları ve çalışanlarına Çalıştayı Van’da yaptıklarından dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

İlçeye gelen 6 Belediye başkanı Başkale ilçesini ziyaret ederek halkın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

İlçeye ziyarette bulunan belediye başkanlarına CHP Başkale İlçe örgütü ve Kanaat önderi İskender Ertuş tarafından Plaket ve ilçeyi tanıtan çeşitli hediyeler verildi. 







Editör: TE Bilisim