Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan Van’da faaliyet gösteren basın mensuplarıyla düzenlediği toplantıda yerel medyanın sorunlarını dinledi.

Edremit’te gerçekleşen toplantıda konuşan Orhan, katılmalarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, Van’daki tüm kurum ve kuruluşlarla el birliği ve birlik beraberlik içerisinde olmanın önemine değindi.

ORHAN: YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK GEREK

"Van’daki birliğimizi beraberliğimizi devam ettireceğiz." diyen Orhan, şunları kaydetti: " Van Gölü havzasında yaşayan insanlar olarak bu değerimizi korumalıyız.

 Van Gölü'nün tüm bölge için önemli bir konuma sahip olduğunu aktararak; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın çevre konusundaki hassas çalışmalarının Van Gölü'yle de bütünleştiğini belirtti. 

Orhan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu çalışma Van için mutluluk verici. Sonuca ulaşmamız konusunda çok ciddi destek verildi. Daha önce bu konuda farklı görüşmeler gerçekleştirdik. Birçok kurum bu işin içinde. Süreci bu güne kadar getirdik. Bugün de farkındalık oluşturulması adına yeni şeyler söylemek gerek, tüm kurumlarımızla konuyu gündemde tutacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantı soru-cevap şeklinde sona erdi.

Editör: TE Bilisim