Erdoğan, “Bütün hanım kardeşlerim, inşallah hazırlanan 200-250’şer gramlık çay poşetleri var. Teşkilatımız teslim edecek, siz de bunları teslim edeceksiniz ve keyifli saatler diyeceksiniz. Bununla beraber inşallah evlere gireceğiz. Evlerde bu keyifli saatler olurken bir diğer taraftan da inşallah siz unutulmayacaksınız biz unutulmayacağız ve beraberce bu yolda yürüyeceğiz” dedi.

Erdoğan, “Yarından itibaren sizlere çay poşetleri verilecek onları dağıtacaksınız. Bundan önce kahve dağıtıyorduk diyorduk ki, bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var diyorduk. Şimdi değiştirdik işi şimdi de çay. Buna da ne diyoruz, çay keyfi bu çok önemli. Keyifli çaylar yudumlasın millet. Yani bunu Rizeli olduğum için söylemiyorum. Çayın gerçeği bu olduğu için söylüyorum” diye konuştu.

‘SANDIKLARDAN KAÇAĞA YOL VERMEYECEĞİZ’

Lideri olduğu AK Parti’nin İstanbul Sandık Başkanları Buluşması’nda konuşam Erdoğan, “Sandıklardan en ufak bir su sızmasına, kaçağa yol vermeyeceğiz. Ortalama bir sandıkta 300-350 seçmen var. Bunları paylaşacağız. İstanbul’u 1 Nisan’dan itibaren daha da geliştirerek bu yola devam edeceğiz” dedi.

‘SULTANAHMET’İ, BEYAZIT’I BU HALE GETİRECEĞİZ’

Erdoğan, bugün temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binası hakkında da, “20 ay sonra AKM yeni hali ile bitmiş olacak. Muhteşem bir opera binası yapıyoruz. Taksim Meydanı gerçek manada meydana dönüşecek. Bir taraftan o bir taraftan meydan, bir taraftan da Taksim Cami de yapılıyor” ifadelerini kullandı. “İstanbul’da yapacağımız çok şeyler var” diyen Erdoğan, sözlerine “Şimdi Taksim muhteşem bir meydana da kavuşacak. Taksim’de araç trafiği olmayacak. Araçları yerin altına alıyoruz, meydan tamamen yürüyüş alanına dönüyor. Sultanahmet’i de Beyazıt’ı da bu hale getireceğiz. Yenikapı’yı biz yaptık” diye devam etti.

‘GÖREVİ DEVRALDIĞIMIZDA 50 BİN DOĞALGAZLI EV VARDI’

Erdoğan, CHP’ye de şu sözlerle yüklendi: “Bunların çevreyle işi yok. CHP’yi 3Ç ile tarif edeceksiniz. CHP; çöp, çamur ve çukurdur. Bugün övündüğümüz Bağcılar, Güngören varsa bu AK Parti belediyeciliğidir. Yapmamız gereken o susuzluğu nasıl giderdiysek, o çöpleri nasıl temizlediysek, hava kirliliğini nasıl temizlediysek… Görevi devraldığımda 50 bin doğalgazlı ev vardı. Hapse girerken 1 milyon 250 bin doğalgazlı ev vardı.”

HALDE TERÖR ESTİRENLERİN İŞİNİ BİTİRİRİZ’

Sebze-meyve fiyatlarının artışı konusunda gelen eleştirilere de değinen Erdoğan, “Patates, domates sivri biber diyorlar. Bunların hepsi yutturmaca. Fakat şimdi hükümetimiz el ele verdi. Siz böyle mi yapıyorsunuz, şimdi sizlere tanzim satışlarla illere giriyoruz. Yarından itibaren bütün buralar kuruluyor. Bizler maliyetine bunu vatandaşımıza satacağız. Halde rapor tutacak müfettişlerimizi dövmeye kalktılar. Neden, kovana çomak sokulduğu için. Kendini devletten güçlü sanan varsa devlet teröristlerin işini nasıl bitirdiyse halde terör estirenlerin işini de en kısa zamanda bitiririz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim