Dcent wallet soğuk para cüzdanı oldukça işlevli bir cüzdandır. Çip şeklinde tasarıma sahiptir. Bu tasarımda parmak izi sistemi ve şifre sistemi bulunur. Bu sistemlerle kişilerin kripto para bilgilerinin güvenle saklanması sağlanır.

Bu yüzden insanlar bu avantajlardan faydalanmak için soğuk cüzdan satın al fikrine sahip olur. Çünkü bu soğuk cüzdanı mobil olarak kablosuz şekilde kullanmak da mümkündür. Pil kapasitesi ile de oldukça üst seviyede bir cihazdır.

Bu cihazın mobil uygulaması da vardır. Bu uygulama sayesinde kripto paraları grafik şeklinde takip etmek mümkündür. Bu kalitesi yüksek ve işlevli soğuk para cüzdanını akuaglobal sitesinden güvenle alabilirsiniz.

Soğuk Para Cüzdanı ve Avantajları Nelerdir?

Kripto para soğuk cüzdan almak kişiler için çok fayda sağlar. Pek çok avantajı ve özelliği bulunur. Bu cihazlarda kripto para birimi anahtarlarını saklamak için EAL5 akıllı kart bulunur. Gerekli bilgiler tamamen güvenli şekilde saklanır. Cihazın güvenilir yürütme ortamı, teknoloji uzmanları tarafından geliştirilen Güvenli İşletim İşletim Sistemine entegre edilmiştir. BLE aracılığı ile mobil ortamda da güvenle kullanılabilir.

Dayanıklı ve kaliteli bir pile sahip olduğu için bir kez şarj edildiğinde bir ay kullanımı mümkündür. Kripto para birimi adresi OLED ekranında QR kodu ile görüntülemek mümkündür. Cihazı güncel şekilde tutmak için ürün paketinde bulunan USB kablosu kullanılır. Bu işlev ve kaliteden faydalanmak için akuaglobal sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim