Her tür kurumsal yapının finansal işlemlerine yürütebilmesi için mali müşavirlerin bu süreçte çok önemli bir rolü bulunmaktadır. Bilindiği üzere her işletme kar edebilmek için farklı faaliyetlerde bulunmaktadır. Finansal anlamda yapılan tüm çalışmalar devletin belirlemiş olduğu kurallar dahilinde uygulanmaktadır. Bu sürece alanında uzman ve deneyimli bir mali müşavir tarafından kayda alınması ve kontrol ediliyor olması işletmenin sürekliliği için gereklidir.

Denizli'de faaliyet gösteren firmalara Mali Müşavirlik hizmeti alanında çalışmalar yapan Osman Erdemir sahip olduğu bilgi ve birikim ile şirketlerin finansal yapılarını güçlendirmektedir. Muhasebe, denetim ve danışmanlık alanında gerçek veya tüzel kişilerle birlikte çalışmalar yapmakta ve bu yapıların hesap bilgilerini düzenleyerek varlık, borç ve sermaye analizlerini sağlamaktadır.

Denizli Muhasebeciler Odası başkan adayı

Ülkemizin tüm şehirlerinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak görev alan tüm meslek erbaplarının bağlı bulunduğu Muhasebeciler Odası bulunmaktadır. Muhasebeciler Odası ilgili kanunlar da yazılı olan esaslar gereğince meslek gruplarının ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarda bulunmaktadır.

Muhasebeciler Odası seçilmiş olan bir başkan yönetiminde yönetmeliklere uygun olarak faaliyet göstermektedir. O odaya bağlı olan muhasebecilerin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak ve genel menfaatlere uygun bir şekilde görev alan tüm meslektaşlarının gelişmesini sağlamak adına çalışmalar düzenlemektedir.

Yeni dönemde yapılacak olan seçimlerde Denizli Muhasebeciler Odası başkan adayı olarak Osman Erdemir yer almaktadır. Denizli'nin en deneyimli ve en başarılı mali müşavirlerinden birisi olması sebebiyle bu görev için adaylığını koymaktadır.

Editör: TE Bilisim