Pakistan'dan şu ana kadar herhangi bir hasar veya ölüm haberi gelmedi. Deprem, Pakistan, Afganistan ve Hindistan'ı kapsayan 500 kilometrelik alanda 119 milyon kişi tarafından hissedildi. Afganistan'ın başkenti Kabil'de ve Pakistan'ın başkenti İslamabad'da da sarsıntı hissedildi.
Depremin bilançosu ağır! Ölü sayısı bini geçti
Afganistan'ın Paktika eyaletinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde, ilk belirlemelere göre bin kişi hayatını kaybetti. Deprem, Afganistan'ın yanı sıra Pakistan ve Hindistan'da da hissedildi.

Afganistan'ın Paktika eyaletinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde, 950 kişi hayatını kaybetti. Afganistanın Paktika eyaletinde gece meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre 1000'in üzerinde kişi hayatını kaybettiği açıklandı. Taliban yönetiminin Doğal Afet Bakanlığı Başkanı Mohammad Nassim Haqqani, bölgeye yardım sağlanacağı açıkladı.
YORUM EKLE
1
Sırrı Süreyya Önder’e Mahkemeden kötü haber
2
Kayyum Kürt şair Cegerxwîn’in büstünü kaldırdı
3
Van Valiliğinden toz taşınımı uyarısı
4
Emzik Askısı Tercihi
5
Yamaç Paraşütü Kuralları
6
Vanspor Başkanı Avcı İstifa Etti! Yerini Yavuz...
7
İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Aydın basınla...
8
HDP'den 6'lı masa eleştirisi: Biz neden...
9
Selvi: AKP Kürt oyları için atacak adımları açıkladı
10
HDP Cumhurbaşkanı Seçiminde Aday Çıkaracak mı?
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
02:48

GÜNEŞ
04:38

ÖĞLE
12:15

İKİNDİ
16:09

AKŞAM
19:42

YATSI
21:24
SIRADAKİ HABER