VanHaber - Deva Partisi Kurucu üyelerinden Eski Van Milletvekili Kerem Altun, WanHaber’e özel açıklamalarda bulundu. 

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi’nin 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Altun, Diğer partilerden farklı olarak DEVA Partisi’ne gönül vermiş insanlar için bir web sitesi kuruldu. Burada partiye gönüllü olarak üye olmak isteyen bir çok vatandaşımız oldu. Bu başvuruların çoğu il ve ilçe teşkilatlarında görev almak istediklerini belirttiler.” dedi.

VAN’DAKİ KANAAT ÖNDERLERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Kurucular Kurulu Üyesi Altun, Van İl Teşkilatı için çalışmaların son aşamaya geldiğini kaydederek “Kentteki kanaat önderleri ile beraber gazeteciler ve sivil toplum örgütleri ile görüş alışverişinde bulunuldu. “Van için ne yapsak doğru olur?” diye sorduk. Bu toplantılarımızın ardından bazı isimlerle telekonferans sistemiyle görüşme sağlandı.” şeklinde görüş belirtti. 

İL BAŞKANI BELİRLENİYOR
Van’da il başkanlığı için ismi geçen adayların genel merkeze çağrılacağını ve ardından nihai kararın verileceğini kaydeden Altun, “Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da yer aldığı heyet genel merkeze çağırılan isimlerle görüşme gerçekleştirecek. Bu mülakatın ardından davet edilen heyetten bir il başkanı belirlenecek. Diğer isimler ise partinin il teşkilatı kurucu heyetinde yer alacak. Birkaç gün içinde yapılacak mülakatın ardından il başkanımızın belirleneceğini düşünüyorum” dedi.

TEŞKİLATLANMADA GEÇ Mİ KALINDI?
İktidara talip bir parti olduklarını kaydeden Kerem Altun, “Diğer partilere nazaran ana akım bir parti olacaksak teşkilatlanmamızı ince eleyip sık dokumamız gerekiyor. Herkesi kucaklayan bir parti olmayı hedefliyoruz. İşini doğru yapan ahlaklı ve dürüst insanlarla yol yürümek istiyoruz.” şeklinde konuştu. WanHaber 

Editör: TE Bilisim