VanHaber - Türkiye’de ilk kez, düğün salonları ve organizasyon firmalarının tek çatı altında toplanabileceği Etkinlik-Sen, çalışmalarına hız kazandırdı. Özellikle düğün sektöründe yaşanan problemleri çözüme kavuşturmayı hedefleyen Etkinlik-Sen işletmelere rahat bir nefes aldırmak için yola çıktı.

Van’ın önde gelen İş İnsanlarından, İS-BA İnşaat, Bayramoğlu Gayrimenkul, Altın Palas VİP, Beyaz Saray düğün Salonu, Red Garden Cafe Restaurant, Nisanur Gelinlik ve Bayramoğlu Auto sahibi Gökhan Bayramoğlu Etkinlik-Sen Doğu Anadolu Bölge Başkanı olarak görevlendirildi.

“ORANTISIZ REKABET İŞLETMELERİ ZARARA UĞRATIYOR”

Bayramoğlu, sektörün gelişimine katkı sağlayabilmek amacıyla Etkinlik-Sen’in kurulduğunu kaydederek, “Türkiye genelinde düğün sektörü gerçekten zor günler yaşıyor. Özellikle orantısız rekabet işletmecilerimizin zarara uğramasına yol açıyor. Düğün salonlarının birinde verilen fiyat diğerinin üstünde olunca rekabet zararı getiriyor. Bunların önüne geçebilmek adına Etkinlik-Sen Türkiye’de ilk kez sektörün tek çatı altında toplanabileceği bir fırsat oluşturdu.” Şeklinde konuştu.

“HER BİR İŞLETME TEK SES OLSUN”

Etkinlik-Sen’in hitap ettiği kesimler içerisinde Düğün salonları, fotoğrafçılar, gelinlikçiler ve organizasyon işi yapan firmalar olduğunu kaydeden Başkan Gökhan Bayramoğlu, “Biz istiyoruz ki sektörde faaliyet gösteren her bir işletme tek ses olsun. Sorunlarımızı, yapabileceklerimizi ve çözüm önerilerimizi birbirimize sunalım ve karar alalım. Atılacak adımlarımızı hep beraber atalım.” dedi.

VAN VE 14 BÖLGEDE BAŞKAN SEÇİLECEK

Etkinlik-Sen Doğu Anadolu Bölge Başkanı Gökhan Bayramoğlu şunları söyledi: “Bölgemizde yer alan 14 il için başkanlar belirleyeceğiz. İlk olarak Van’dan başlayacağız. Başkanlarımızın belirlenmesinin ardından tüm bölgede düğün sektörünün güzel günlere kavuşması için yola koyulacağız. Özellikle düğün salonlarımızda kapasite göz önüne alarak tek fiyat uygulamasına geçmeyi hedefliyoruz.”

Editör: TE Bilisim