Domain bir alan adıdır.  İnternetteki kapladığı alanın sahip olduğunuz adresinin adı olarak kabul edilmektedir. Bu adres olmadan kişiler sanki web sitesi erişimini ip adresi ile gerçekleştirir. Domain sanal dünyamızın fiziksel bir gösterimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Her adresin kendine ait sadece sahibi tarafından kullanılan bir domain i vardır.

Domain Hizmeti Nasıl Temin Edilir?

Domain kişilerin doğrudan web sitesine erişim sağlanması üzerine bir araya getirilmiş olan sembol harf ve sayı bütünlüğüne denilmektedir. Kişilerin web sitelerini ziyaret etmelerini kolaylaştırmak amacıyla kullanılan basit ve akılda tutulabilen bu önemli detay oldukça kolaylık sunan bir hizmettir. Aksi takdirde domain olmasaydı Ip adreslerini kullanmak zorunda kalırdık. Domain Merkezi olarak sitemiz sizlere domain ve hosting hizmeti vermektedir. Faydalanmak için özel paketleri inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı web hosting hizmeti almak sizi sanal alanınız içinde oldukça rahatlatacaktır.

Hosting Nedir Ne İşe Yarar?

Hosting web barındırma Bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların resimleri veya dokümanların kısaca internet sitesinin dosyalarının internet kullanıcıları tarafından erişilebilecek Bir bilgisayarda tutulması hizmetine denilmektedir. Kısaca hosting web sitesinde bulundurulmak istenen içeriğin yüklendiği ve web sayfasının arka yüzü olarak kabul edilmektedir. Bu şekilde sunucu hizmetleri açısından faydalanmak için Domain Merkezi sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Fiyat performans hosting alanında oldukça rekabetçi fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Editör: TE Bilisim