Tarih 21 Aralık 2013...

Silahların sustuğu, barış ortamının hüküm sürdüğü yıllar.

Lakin birileri bu huzur ortamını sabote etmek için tüm kirli tezgahları kuruyor.

Kimse, Turkiye’de büyük bir kaos yaratacak tehlikenin farkında değil.

Sapla saman karışmış birbirine.

Kurt, kuzu postuna bürünmüş..

Ve çıkar çevreleri, tereddütsüz adeta kurt'a secde ediyor..

Böylesi vahamet arz eden kirli entrikayı fark edip kamuoyuna sunduğum için, siyasi, hukuki ve mesleki alanda adeta linç ediliyorum.

Kirli tezgahın mimarlarıyla kola kola gezenler tarafından ,'hain, terörist, bölücü ' olarak lanse ediliyorum.

Hele bi okuyun da 21 Aralık 2013 tarihinde kaleme aldığım makalede neler yazmışım.

Okuyun da, bölücü ve hain ben miyim yoksa o günlerde bu karanlık odaklarla dolaşıp bugün de kendilerini kamufle edenler mi 'bölücü ve hain ' mi?

Kararı siz verin.

BU HALKLARI BEDUALARA BOĞANLARA LANET OLSUN

Pensilvanya’da tetiklediği fay hattıyla ülkede büyük deprem yaratan mele Feté, yaptıkları yetmezmiş gibi yine beddualarla halkın üzerine gazap akıtıyor.

Cemaat neferleri yetiştirdiği dershanelere dokunulduğu günden bu yana, Kürt, Türk, Laz, Acem, Çerkez, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan ha bire beddualar yağdıran, sümük salya görüntülerle kendinden farklı düşünenleri kahretme peşinde olan Erzurumlu takkeli yine bedduaya sarıldı

AKP hükümetinin, Ayakkabı yüzsüzlerine karşı başlattığı, temizlik operasyonu sonrası öyle beddualarda bulundu ki insan düşmanına yapmaz.

Eğer ki beddualar kabul görecekse, bir yıldır bu ülkede var olan huzuru önemseyen biri olarak, halklar arası huzur ve kardeşliğin devamı ve selametini, kendi rant ve çıkarları için yönelen anlayışlara bende birkaç beddua edeyim.

Yüce rabbim…

Sen bu bir yıllık huzur ortamını içlerin sindiremeyen kişi, düşünce ve yapıları kahır ile hüsrana uğrat ve onların tahtını yerle bir et.

Ey Xwuda

Kendisi deniz aşırı ülkelerde otururken, geride bırakıp gittiği topraklarda yaşayan halkları birbirine düşüren ve sana el açıp bu halkların kahr olmasını dileyen kulunu, kaldığı yerden ve oturduğu koltukta takatsiz ve mecalsiz bırak.

Eyy Ümmetin sevdalısı…

Sen mazluma el kaldıran, zemheri soğuğunda bir lokma ekmek için sınır boylarına giderken, katledilen çocukların, katillerini helak eyle.

Eyy yeri göğü yaradan padişah…

Halklar arası düşmanlığı körükleyen,kendi çıkar ve rantları için,insan ölümlerini mübah sayan din tüccarlarını dergahından eli boş,yüzü kara geri çevir.

Eyy büyük sultan…

Kendilerine helal gördüklerini,komşuları için haram sayan,yoksulun,fakirin,mazlumun çektiği acılara göz yuman kullarını iki cihanda da tar u mar eyle.

Eyy rabü l alemin…

Sen ki,yalanı ve doğruyu gören,sen ki mazlumu ve zalimi tanıyan birisin.sen afedici olduğun kadar kahredicisin de,Sen mazlumlara acı çektirenlere fırsat verme.

Ülkeyi kan gölüne çevirenlerin heveslerini kursaklarında birak.

21 Aralik 2013... www.baskalenews.com

Bu makaleyi kaleme aldıktan 3 yıl sonra ne oldu?

Ülkenin tüm halklarına beddua eden, kuzu postuna bürünen şer odakları, ülkede büyük bir kalkışmaya girişti.

Bereket versin ki Muvaffak olmadılar.

Kimilerine göre 'bölücü ve hain' olan Naif Yaşar bunu yıllar öncesinde gördü ama Naif Yaşar'ı linç edenler bugün dahi kabul görüyor.

Fazlasıyla manidar değil mi???