Uluslararası kargo taşımacılığı ülkeler arasında Verilen bir kargo hizmetidir. Adrese teslim olarak verilen bu hizmet kapsamında bazı kriterler ön plana çıkmaktadır. Uluslararası Kargo taşımacılığında hizmet veren firmaların Kaliteli bir hizmet verebiliyor olmaları için Taşınmak üzere teslim aldıkları tüm ürünleri zamanında, eksiksiz ve hasarsız bir şekilde teslim ediyor olmaları gerekmektedir. Kargo taşımacılığı uluslararası olduğunda verilen hizmet çok daha zorlaşmakta ve önem kazanmaktadır. Dolayısıyla uluslararası kargo taşımacılığı yapan tüm firmaları profesyonel bir çalışma sistemine ve bu alanda deneyimli ve eğitimli ekiplere ihtiyacı olmaktadır.

Ülkemizde uluslararası Kargo taşımacılığı denildiğinde en çok tercih edilen firmalardan birisi olarak Lima Logistics firması ön plana çıkmaktadır. Kargo taşımacılığı yaparken farklı taşımacılık yöntemlerini kullanarak müşteri taleplerine en hızlı şekilde yanıt verilmektedir.

Lima Logistics bünyesinde yapılan tüm taşımacılık hizmetlerinde öncelik tüm müşteri gereksinimlerine en kısa sürede yanıt verebiliyor olmaktır. Pazarın tüm ihtiyaçlarını ve sektörün Tüm gereksinimlerini takip eden ve sürekli olarak kendisini yenileyerek hizmet kalitesini artıran Lima Logistics firması sunmuş olduğu farklı yöntemlerle eksiksiz bir hizmet alanı yaratmaktadır.

Lima Logistics bünyesinde verilen uluslararası Kargo taşımacılığı hizmeti;

yöntemleri ile sağlanmaktadır. Bu taşımacılık yöntemleri arasında çok önemli yere sahip olan havayolu kargo taşımacılığı ile hızlı ve güvenli bir hizmet sunulmaktadır.

Havayolu Kargo taşımacılığı

Lima Logistics firması uluslararası havayolu taşımacılığı ile birlikte havayolu kargo taşımacılığı hizmeti de sunmaktadır. Kargo taşımacılığı sürecinde tüm gönderilerinizi havayolu ile hedef noktasına zamanında ulaşması sağlanmaktadır. Bu tür bir hizmet sunabilmek için gerekli olan IATA belgesine Tayyip Lima Logistics firması ile tüm gönderilerinizi en uygun maliyetler ve en hızlı teslim süresi ile ilgili adreslere ulaştırabilirsiniz.

Lima Logistics firması havayolu kargo taşımacılığı için klasik hizmet içeriklerinin dışında özel hizmet yöntemleri ile verimliliği artırmaktadır. Firma tarafından sunulan Uçucu kurye hizmeti sayesinde çok hızlı ve güvenli bir uluslararası Kargo desteği alabilirsiniz. Bu hizmeti Kullanabilmeniz için havayolu taşımacılığında yasaklı olmayan grupta bulunan ve yolcu beraberinde gidebilecek ürünler veya dokümanlar olması gerekmektedir. Gümrük noktalarında incelemeye tâbi olmayan bu ürün ve dokümanlar Uçucu kurye desteği ile hedef olarak belirtmiş olduğunuz adrese çok kısa bir süre içerisinde teslim edilmektedir. Uluslararası kargo hizmetinde çok önemli bir yere sahip olan uçucu kurye desteği her zaman en hızlı ve en güvenilir yöntem olarak tercih edilmektedir.

Hacimsel olarak küçük ancak değer olarak büyük parçaların uluslararası taşınması sürecinde Uçucu kurye desteği sunulurken kapsamlı Kargo teslimatları için kargo uçağı kiralama hizmeti verilmektedir. Taşımacılık sektöründe Charter olarak da bilinen bu hizmet sayesinde toplu kargolarınız en hızlı şekilde teslimat noktasına ulaştırılmaktadır.

Havayolu kargo taşımacılığı ile birlikte en eski yöntemlerden birisi olan demiryolu kargo taşımacılığı hakkında da bilgi alabilmek için web sayfasını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim