Welcome Baby firması Koyuncuoğlu Şirketler Topluluğu içerisinde bir üyedir. Koyuncuoğlu Şirketleri ise 70 yıllık perakende ve toptan hizmet tecrübesi vardır. Bu anlamda Welcome Baby anne ve bebek sektörüne giriş yaparken Koyuncuoğlu Şirketlerinin engin bilgilerinden yararlanmıştır. Hatta bu sayede de birçok memnun müşteri kitlesine de sahiptir. 2014 yılında ilk olarak bu işe e-ticaret ile açılmıştır. Daha sonrasında da 2015 yılında mağaza üzerinden de devamlılık sağlamıştır.

İçerisinde birçok ürün ve içeriğe yer vermektedir. Özellikle de çocukların vazgeçilmez sevdalarından biri de akülü arabalardır. Bu anlamda Welcome Baby üzerinde en uygun fiyat seçenekleriyle akülü araba almanız mümkündür. Sizleri zorlamadan ödeme seçenekleri sunarak çocuğunuz için harika bir hediye imkanı sunar. Ayrıca hem kız hem de erkek çocuklar için uygun modeller mevcuttur. Çocuklarınız 2 yaşından itibaren akülü araba kullanımı sağlayabilirler. Her biri güvenlikli ve korunaklı sistemlerden oluşmuştur. Çocukların zarar görmesi mümkün değildir.

Welcome Baby Akülü Motor Modelleri

Welcome Baby akülü arabanın yanı sıra akülü motor satışları da gerçekleştirmektedir. Özellikle de yaz aylarında tercih edilmektedir. Çocuklar için birçok modeli ve farklı özellikleri olan motorlar mevcuttur. Akülerin güçlerine göre bunlar çeşitlilik gösteriyor. Bu modelleri tercih ederken çocuğunuzun yaşını göz önünde bulundurarak tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Müşterilere hizmet akışı sunulurken de bu uyarılar gerçekleştirilmektedir.

Kaynak: https://www.welcomebaby.com.tr/akulu-araba

Editör: TE Bilisim