League of Legends oyununda, oyun severler kıyasıya bir rekabet içerisine giriyorlar. Daima başarılı olabilmek içinse çeşitli türden ekipmanlara ihtiyaç duyuyorlar. Lol Rp’ler onların bu noktada beklentilerini uygun şekilde karşılıyor.

Çünkü birbirinden güzel kostümler ve oyun için takviyeler o para birimleriyle tedarik edilebiliyor. Ucuz riot points için çoğu kişinin tercihi genellikle bu site oluyor.

Uygun Fiyatlı RP Satın Al

Rp fiyatları konusunda hemen her şeyin açık bir şekilde yer aldığı bu sitede, tüm işlemler en pratik şekilde yerine getiriliyor. Yapılması gerekli olan sadece Lol sekmesine tıklanması oluyor.

Bu işlemle beraber hali hazırda tüm paketler ekrana geliyor. Sonrasında onlardan birinin seçilmesiyle birlikte satın alım online olarak gerçekleştiriliyor.

Lol Rp Fiyatları 2022

Bu site sürekli olarak Lol oyununa yönelik tasarlanan para birimlerinin fiyatlarını her dönem özel olarak belirliyor. İlgili paketlerin miktarlarına göre fiyatın ne olacağı ortaya çıkıyor. Normal fiyatlara ek olarak sitenin daima güzel indirimler yapabildiği de görülüyor.

Lol 400 Rp Kaç TL?

Bu hoş ve stratejik online oyunda bazı teçhizat ve ekipmanların satın alımı içim 400 rp uygun bulunuyor. 2022 yılı itibariyle oyun severler 19 TL miktarı üzerinden onu satın alma şanslarını elde edebiliyorlar.

Diğer hoş paket seçeneklerinde de birbirinden güzel indirimlerin olduğuna tanıklık edilebiliyor. Online olarak kredi kartı veya banka kartlarıyla tüm satın alım işlemleri yerine getirilebiliyor.

Editör: TE Bilisim