VanHaber - AKP’nin CHP’ye yönelik ‘Yalan üretim merkezi’ videosunun AKP’nin resmî hesabından silinmesi hakkında konuşan iktidara yakın gazeteci Hadi Özışık, “Kesin olmayan ve aldığım bir bilgiye göre Sayın Erdoğan bu paylaşımı beğenmemiş, sevmemiş. Çok sert tepki gösterdiğini duydum” dedi. Özışık Erdoğan’ın AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a da ‘çok sert tepki gösterdiğini’ duyduğunu ifade etti.

HaberTürk’te Hülya Hökenek’in sunduğu ‘Enine Boyuna’ programında konuşan İnternetHabercom Grup Başkanı Özışık “İki parti de kaldırılması için kendi arasında anlaşmaya varmış olabilir” diye konuştu. Özışık şunları söyledi:

“Aldığım bilgiye göre Cumhurbaşkanı bu paylaşımı sevmemiş, beğenmemiş. Onayı var mıydı yok muydu bilmiyorum ama buna Cumhurbaşkanının çok sert tepki gösterdiğini duydum. Özellikle Hamza Dağ’a… Beni düzeltebilirler, bilmiyorum. Çok memnun olmadı bu paylaşımdan ama detayı bilmiyorum, görüntüden mi başka bir şeyden mi?

“Bu animasyon kaldırıldıktan sonra partiler de kendi aralarında bir anlaşmaya da vardılar. Ne kadar düşman gibi görünseler de grup başkan vekilleri bir araya gelirler ve böyle bir karar alabilirler karşılıklı. Çünkü iş şirazeden çıktı. ‘O maskeyi kaldıralım, altından Tayyip Erdoğan çıkıyor’, bazıları çıkardılar FETÖ terör örgütünün başını koydular falan o biraz pespayeliğe doğru yol aldı. Evet sevimli bir ortam ama gidişatı iyiye doğru gitmedi…”

Editör: TE Bilisim