VanHaber - AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van İl Örgütü'nün 7'nci Olağan Kongresi'ne katılmak için 31 Ekim'de kentte gelecek. Erdoğan'ın gelişi öncesi kayyım yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi kentte adeta seferberlik ilan etti. Kayyım yönetimi, belediye araçlarıyla Karayolları Kale Kavşağı'nı AKP bayraklarıyla donattı. Kentte neredeyse tüm bilbordlara Erdoğan'ın fotoğrafları asılarak, Erdoğan’ın yol güzergahındaki tüm noktalara AKP bayrağı asıldı. 

YENİDEN ONARIM 

Erdoğan için daha önce yapılmış yollar yeniden onarılmaya başlandı. AKP İl Örgütü binası çevresinde bulunan ve daha önce defalarca onarılan cadde ve kaldırımlarda bir kez daha yenileniyor. Kentin en işlek yerleri olan Cumhuriyet ve Maraş caddelerinin büyük bir bölümünde de kaldırım ve asfaltlar yenilendi.  

12 YILDIR YAPILMAYAN YOL 

Erdoğan'ın gelişi öncesi, yaklaşık 12 yıldır seçim propagandası olarak kullanılan çevre yolunda da çalışma başlatılması dikkati çekti. Kentteki kayyımlar ve AKP'lilerin katılımıyla bir kez daha çevre yolunun açılacağı "müjdesi" verildi.  MA

 

Editör: TE Bilisim