Ez İnşaat firması epoksi zemin kaplama uygulamaları alanında ve yapı kimyasalları üzerinde 2018 kurulmuş olan bir şirkettir. Müşterileri için son derece kaliteli üretim ve kaliteli ürün anlayışıyla ilerleme sağlar. Aynı zamanda ürünlerin yapımında Avrupa Normlarına uygun cihaz kullanımları gerçekleştirilir. Analiz ekipmanlarıyla sürecin doğru işleyişi takip edilir. Kısacası Ez İnşaat epoksi ile gerçekleşen bütün aşamaları son derece büyük bir titizlikle inceler.

TSE ve Avrupa normlarına uygun (CE) yüksek performanslı ürünler üretilmektedir. İç ve dış pazarlama işlerinde de sektörel çözümler sunar. Diğer zemin döşemelerine göre epoksi zemin fiyatları son derece daha düşük maliyetlidir. Çünkü epoksi ile gerçekleştirilen zemin kaplamaları düşük işçi maliyeti ile ilerler.

Zeminlerinizi Epoksi Zemin Boyası ile Beraber Gösterişli Hale Getirin

Ez İnşaat çeşitli renklerde epoksi zemin boyası hizmeti aktarmaktadır. Buna uygun olarak sizlere yardımcı olur. Aynı zamanda kullanılan ürünlerde son derece dayanıklıdır. Uzun ömürlü kullanımı ile de dikkat çeker. İşlem öncesinde zemin en iyi şekilde temizlenir. Çatlaklar giderilir. Daha sonrasında zemin içerisindeki nem 0’a indirilir. Eğer epoksi nemli bir zemine uygulanırsa zamanla kabarmalara sebep olarak kendini kusacaktır. Bu hem iyi bir görüntü olmayacak hem de sizler için ekstra bir maliyete sebep olacaktır. Ancak Ez İnşaat profesyonel kişilerle birlikte tüm bu detaylara dikkat ederek çalışma gösterir.

Editör: TE Bilisim