Fethiye yamaç paraşütü veya paraşütle atlama ekstrem bir spordur ve firmamız aracılığıyla bu spordan dileyen herkes güvenle yararlanabilir. Bu kapsamda; HIPPOUKOME TRAVEL firmamıza ait bütün pilotlarımız THK T2 sertifikasına sahiptir. Bunun yanında; hiçbir eğitime ihtiyaç duymadan uçuş ayrıcalıklarından yararlanabilmeniz de son derece mümkündür. Ayrıca, sertifikalı pilotlarımız eşliğinde elde edebileceğiniz uçuş deneyimi sizlere benzersiz bir tatil fırsatını da birlikte sunmuş olur.

Fethiye Paraşüt İçin Uygun Merkez Neresidir?

Fethiye paraşüt için dünyanın en iyi yeridir. Baba Dağ 1200-1765-1800-1900-1965 metre rakımda beş farklı piste sahip. Pistler farklı rüzgâr yönlerine maruz kalır ve genellikle ideal uçuş koşulları sağlar. Babada'nın hava koşulları uçuşa elverişlilik açısından oldukça güvenlidir.  Baba Dağ mesafe olarak denize çok yakındır. Bu, çok daha istikrarlı ve güvenli bir uçuş sağlar. Ayrıca eğitim amaçlı gelenler de kursları ve eğitimleri daha verimli kullanabilirler. Dünyanın en deneyimli tandem pilotları ile uçabilirsiniz.  Baba Dağ, dünyanın en ünlü Ölüdeniz yamaç paraşütü fırlatma alanlarından biridir.

Bunlarla birlikte; alanında uzman pilotlarımız eşliğinde elde edebileceğiniz uçuş deneyimini güven problemi yaşamadan hayata geçirebileceksiniz. Bu noktada; sertifikalı olarak hizmet sunan pilotlarımız sizlerin keyifli vakit geçirmesi kadar, güvenliğinizi de öncelik olarak sağlamaktadır. Ayrıca, hiçbir eğitime de ihtiyaç duymadan yaşayacağınız uçuş keyfi için sizler de uygun fiyat kapsamında firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim