BERİL BEŞENK KARA - VANEKSPES - VAN

Fransa’da Mühendis olan Morgane Mauviot , Belçika’da görev yapan Vanlı Veysel Aydın’a gönlünü kaptırdı. 5 yıllık bir birlikteliğin ardından aileler rızasını alan çift önceki gün Van Edremit’te yapılan muhteşem düğün ile dünya evine girdi.

Yaklaşık 5 yıldır Belçika’da yaşayan Veysel Aydın(28) Fransız Morgane Mauviot (25) gönlünü kaptırdı. Gençler daha sonra ailelere durumu aktardı. Aileler de sıcak bakınca evlenmeye karar verdiler.

 Fransa’da yaşayan Mühendis Morgane Mauviot  9 Temmuz’da Van’a geldiler.

Damat Veysel Aydın, “Uzun süredir eşimle birlikte planladığımız düğünümüzü yapıyoruz. Fransa’dan misafirimiz. Belçika’da görevliyken tanıştık, daha sonra devam etti ailelerimizin olurlarını aldıktan sonra Aile büyüklerimizin müsadesiyle evlenmeye karar verdik. Düğünümüzü geçen sene planlıyorduk malum pandemi daha sağlıklı geçmesi sebebiyle bugüne erteledik. Ben devlet memuruyum o da Mühendis bir süre sonra Belçika’da yaşamaya devam edeceğiz” dedi. 

Morgane Mauviot  ise, Türkiye’yi çok sevdiğini belirterek, “Van çok güzel bir şehir. Bundan sonra Antalya yerine Van’a tatile geleceklerini söyledi.  

Genç çiftler nikâh sonrası objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler. Damat’ın babası İsmet Aydın ise, Böylesi bir günde bizi yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarına teşekkür ederek evlenen ve evlenecek olan tüm gençlere mutluluklar diledi.







 

Editör: TE Bilisim