AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çalağan mesajında, "Ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2020 yılını geride bırakıyoruz. Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2021 yılına giriyoruz.  Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) Salgınının devam ettiği bu dönemde; Büyük yük taşıyan kahraman sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Şehit sağlıkçılarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyorum. İş yükü artan kamu çalışanlarına, vatandaşımızın her an yanında olan Vefa Sosyal Destek ekiplerine teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Salgın sürecinde kaybettiğimiz canlarımıza, kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

"ALLAH ÜLKEMİZİ FELAKETLERDEN KORUSUN"

Başkan Çalağan Van'da yaşanan acı olaylar hakkında da açıklamalarda bulunurken, "Büyük deprem ve çığ gibi felaketleri yaşadığımız bu yılda kardeşlerimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Felaketler sürecinde büyük bir özveri ile çalışan AFAD ve Kızılay ekiplerine teşekkür ediyorum. Felaketlerde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah ülkemizi, milletimizi felaketlerden korusun. Güvenlik güçlerimiz, dağlarda, şehirlerde, sınırlarımız dışında terör örgütlerine büyük darbe vuruyor. Buradan bir kez daha terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat diliyorum. Geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum." dedi.

"GENÇLİK KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Muhammed Çalağan, mesajının devamında, "Eğitim-öğretime online platformlardan devam eden kıymetli öğretmenlerimize, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi kardeşlerime üstün muvaffakiyetler diliyorum. Her daim büyüklerinin, kardeşlerinin yanında olup ihtiyaçlarını gideren, aynı dava uğruna gönülden çalışan tüm Gençlik Kolları teşkilatlarımıza başarılar diliyor, şükranlarımı sunuyorum." şeklinde görüş belirtti.

"MİLLETİMİZ 18 YILLIK REFORMLARINA SAHİP ÇIKTI"

AK Parti'nin yükselişinin sürdüğü bir yıl geçirildiğine dikkat çeken Çalağan şunları söyledi: "İnşallah, ülkemizin daha istikrarlı ve etkin işleyeceği yeni bir dönemde durmadan ilerliyoruz. Milletimiz ortaya koyduğu iradeyle, Türkiye'nin demokrasisine, hak ve özgürlüklerine, 18 yıldır devam eden reformlarına sahip çıktığını gösterdi. Ülkemizin büyümesi, gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için, Türkiye'yi yepyeni ufuklara, 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına taşıyacağımıza inanıyorum. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbim’den diliyorum. 2021 yılının ülkemiz, milletimiz, kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum."

Editör: TE Bilisim