Gümüşhane'de üretilen pestiller tüm ülkeyi nam salmıştır. Osmanlı döneminde dahil sarayın köme pestil ihtiyaçlarını karşılayan Gümüşhane bugün bu ürünlerin coğrafi işaretine sahip olan tek bölgedir. Dolayısıyla Gümüşhane'de üretilen pestil çeşitleri en doğal malzemelerle hazırlanan tamamen doğal ürünlerdir. Hem üretimde kullanılan malzemeler hem de üretim yolları doğal olduğu için burada üretilen pestillerin sahip olduğu lezzetin eşi benzeri yoktur.

Gümüşhane pestil çeşitleri bu toprakta yetişen dutlarla şeker ve glikoz şurubu kullanılmadan hazırlanmaktadır. Bal ile üretilen pestil çeşitlerinde kullanılan ballarda Gümüşhane'nin eşsiz doğasında üretilen en sağlıklı ve en doğal ürünlerdir. Cevizinden fındığına, sütünden dutuna kadar tüm malzemeler bu verimli topraklarda yetişmektedir.

Glikoz şurubu içermeyen tamamen doğal Gümüşhane pestil çeşitlerine Türkiye'nin her yanından ulaşabilirsiniz. Bunun için bölgenin en güvenilir firmalarından birisi olan Gümüşkale Pestil Köme firmasının online alışveriş sitesini tercih edebilirsiniz.

Gümüşhane cevizli köme satışı

Gümüşkale Pestil Köme Firması en kaliteli ve doğal malzemelerle pestil ve köme üretimi yapmaktadır. Fındıklı ve cevizli alternatifleri ile farklı gramajlar da satışa sunmuş oldukları bu ürünler arasında en çok bilinen ve tercih edilen cevizli köme çeşitleri yer almaktadır. Online alışveriş sitesine giriş yaparak farklı ambalajlarda hazırlanmış olan bu geniş ürün çeşitliliğini inceleyebilir ve tüm ürünleri en güvenli ödeme yöntemleri ile hemen satın alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim