Takım halinde vakit geçirmek, eğlenceyi ve rekabeti arttıracak aktivitelerin yaşanmasını sağlar. Bu anlamda en iyi vakit geçireceğiniz yerler şehirden uzak ve doğa ile iç içe olacağınız mekanlardır. Guns’n More da tam olarak bu bilinçle sizlere hizmet veriyor. Poligon severler için ekip ruhunun oluşmasına yardımcı oluyor. Ayrıca bulundurduğu üst kalite outdoor ekipmanlar ile eğlencenin doruklara çıkması sağlanıyor.

Poligon Atışları

Guns’n More bir İzmir atış poligonu olarak biliniyor. Özel ekipmanlarla donatılmış kaliteli silahlar ile atış deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Hem yerli hem de yabancı silahları bulabilir, istediğinizi seçerek atışlarınızı yapabilirsiniz. Poligonun olduğu mekanda ses akustiğini emen, yanmaz yerler bulunuyor. Ayrıca içerisinde yer alan havalandırmalar ile barut kokusunun dışarı atılması sağlanıyor. Böylelikle son derece temiz bir ortam oluşturuluyor.

Outdoor Mağazaları

Guns’n More sadece poligon atışı yapılan bir yer değil, aynı zamanda outdoor mağazalarıyla da hizmet veriyor. Kaliteli markaların bulunduğu mağazada en iyi ekipmanlar yer alıyor. Ayrıca İzmir silah satış noktalarında üst düzey ekipmanlar da bulunuyor.

Ekiplere Özel Oyunlar

Firmalara özel taktik ve atış oyunları sunuluyor. Takım halinde oynanan atış oyunlarında strateji ve taktik becerinizi geliştiriyorsunuz. Stres yönetimini yapmanız ve ekibin hedefine odaklanmanız sağlanıyor. Tüm etkinlikler sayesinde takım bilinciniz oluşturuluyor ve çalıştığınız ortamlarda da bu bilinci uygulamanız sağlanıyor.

Editör: TE Bilisim