Hayalet ürün çekimi son yıllarda tekstil sektöründe en çok tercih edilen yöntemlerden birisi olarak biliniyor. Cansız mankenlerle yapılan çekimler profesyonel photoshop adımlarından sonra hayalet ürün olarak hazırlanıyor. Birçok marka canlı manken çekimleri yerine daha sade ve ürünü ön plana çıkaran bu yöntem üzerinde duruyor. Tüm tekstil alanında her tür ürün grubu için hayalet ürün çekimi yapılabiliyor. Hem maliyet olarak daha uygun oluyor hem de ürünü ön plana çıkaran vurgulayıcı unsurlar kullanılıyor.

Erpin hayalet ürün çekimi konusunda kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmet sağlıyor. Sektörde sahip olduğu tecrübe ve alanının en iyisi bir ekiple hayalet ürün çekimleri kusursuz bir şekilde tamamlanıyor.

Hayalet ürün çekimi neden tercih ediliyor

Her ne kadar canlı manken ile yapılan ürün çekimleri daha çok tercih ediliyor ve daha ilgi çekici gibi duruyor olsa da aslında birçok firmanın öncelikli tercihi hayalet ürün çekimleri oluyor. Ürün fotoğraf çekimi sektöründe sıklıkla kullanılan bu yöntemde öncelikli hedef tüm vurguyu ürünler üzerine toplamak oluyor. Canlı manken ile yapılan çekimler müşterilerin dikkati mankenlere kayabiliyor ve ürüne olan ilgi dağılabiliyor. Oysa hayalet ürün çekimlerinde tüm odak nokta sadece ürün oluyor. İç çamaşırı vb. ürün üreten firmalar bu nedenle hayalet ürün çekimlerini daha profesyonel ve satış odaklı buluyor.

Erpin bünyesinde hayalet ürün çekimi hizmeti alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim