İç ve dış mekânların görsel açıdan zengin görünmesini sağlayan ve yapılara estetik bir görünüm kazandıran dekorasyon malzemesine duvar paneli denilmektedir. Hazır olarak piyasada bulunan bu panellerin montajı da oldukça pratiktir ve uygulandığı mekânlara doğal bir görünüm kazandırırlar. İç mimar doğal duvar panelleri sayesinde sanat eseri seviyesinde çalışmalar ortaya çıkarabilmektedir.

Dominand.com iç mekân tasarımları ve dekorasyon önerileri ile uygulama yaptığı mekânlara değer katmaktadır. Dekoratif duvar panellerinin en büyük avantajı, dayanıklı olmasıdır. Suya, yamaya ve darbelere karşı oldukça dirençli bir materyaldir.

Dekoratif Duvar Paneli Avantajları

İç mimarlık firmaları yapmış oldukları çalışmalarda oldukça geniş bir bakış açısı ile hareket ederler ve tek bir proje için birçok farklı sektörlere ait firmalar ile ortak bir çalışma yürütürler. Tüm bunların nedeni ise mekânlara ihtiyacı olan estetik değeri kazandırmaktır. Dekoratif duvar panelleri de mekânlara bu değerin kazandırılmasında yardımcı araçlardandır.

Dominand.com, dekoratif duvar paneli uygulamalarının avantajları şu şekildedir.

  • Su ve ısı gibi tüm etmenlere karşı dirençlidir.
  • Herhangi bir kimyasal içermemektedir.
  • Montajı oldukça kolaydır.
  • İstenildiği zaman çıkarılabilmektedir.
  • Mekânlara estetik bir görünüm kazandırır.
  • Uygulamanın yapıldığı mekânlarda ısı ve ses yalıtımı sağlar.

Dominand.com dekoratif duvar paneli uygulamaları tüm bunların yanı sıra nemden etkilenmemekte ve rutubet yapmamaktadır.  İstanbul iç mimar projelerinde, birbirinden farklı desen ve modellerde dekoratif duvar panelleri mekanların ihtiyacına göre kullanılmaktadır.

Editör: TE Bilisim